panosk 19 Ιανουαρίου 2010 #51 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Βοήθησε το αν θες με λίγα βακτήρια για να επισπεύσεις το κύκλο του αζώτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 19 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 20 Ιανουαρίου 2010 Author #53 Share 20 Ιανουαρίου 2010 να και μερικες πιο καθαρες φωτο, και κυριως η πλαινη για να δειτε τον πισω χωρο του ενυδρειου. πιστευω οτι ειναι καλα απο χωρο πισω.γυρισα και λιγο, την κυκλοφορια και εχει αρκετη καλη κινηση το νερο στην επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 20 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραιο, να εισαι καλά. Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Σκεφτεσαι να βαλεις και αλλο βραχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Ιανουαρίου 2010 #55 Share 20 Ιανουαρίου 2010 (edited) Mια χαρα ο χωρος για κυκλοφορια απο πισω. Το κοματι που ειναι πεσμενο μπροστα μου φαινεται καπως,αλλα αν σου αρεσει ΟΚ. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2010 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 20 Ιανουαρίου 2010 Author #56 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Mια χαρα ο χωρος για κυκλοφορια απο πισω. Το κοματι που ειναι πεσμενο μπροστα μου φαινεται καπως,αλλα αν σου αρεσει ΟΚ. και μενα μου κανει καπως ακη, δεν το εχω αφησει εκει μονιμα απλα δεν το εχω κολλησει ακομη καθετα, σαν καμαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 20 Ιανουαρίου 2010 Author #57 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραιο, να εισαι καλά. Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Σκεφτεσαι να βαλεις και αλλο βραχο? οχι δεν βαζω αλλο βραχο , ηδη ειναι υπεραρκετος. για 280λιτρα. 24-25 κιλα ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 20 Ιανουαρίου 2010 #58 Share 20 Ιανουαρίου 2010 οχι δεν βαζω αλλο βραχο , ηδη ειναι υπεραρκετος. για 280λιτρα. 24-25 κιλα ειναι μια χαρα. υπεραρκετός δέν είναι, οριακός μπορεί να είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 20 Ιανουαρίου 2010 Author #59 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Navy εσυ το λες απο βιολογικου φορτιου , εγω εννοω υπεραρκετος απο αποψη χωρου γιατι περισσοτερος θα γινει δυσκολος στην κυκλοφορια και στον χωρο κινησης των ψαριων.αλλωστε πιστευω οτι κυριως ειναι θεμα επιφανιας του βραχου και οχι κιλων μιας και υπαρχουν ιδιου μεγεθους πετρες, αλλα ο ενας μπορει να ειναι πορωδης και ο αλλος "γκουμουτσα..". καλα δε τα λεω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 20 Ιανουαρίου 2010 #60 Share 20 Ιανουαρίου 2010 πάντα για το θέμα βιολογίας γίνεται η αναφορά και της καλής ποιότητας , και το σύνολο των κιλών του βράχου.. να ξέρεις ότι όλος αυτός που πατάει στον αραγωνίτη θα νεκρώσει.... συμπερασματικά λοιπόν τα οφέλημα κιλά είναι κάτω απο τα 25, και γι' αυτό σου λέω ότι εισαι οριακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 21 Ιανουαρίου 2010 Author #61 Share 21 Ιανουαρίου 2010 εχω και καμια 35-40ρια κιλα αραγωνιτη, που με τον καιρο θα βοηθησει και αυτος αρκετα στην βιολογια. για ποσα ψαρια πιστευετε οτι κανουν αυτα τα λιτρα? και πια ψαρια? εχω σκεφτει αυτα.. 2 occelaris 1 blue tang 1 ξανθοπτερο 1 goby 1 butterfly 1 γιατρο 1-2 γαριδες μερικους ερημιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 21 Ιανουαρίου 2010 #62 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Τον ξανθόπτερο τον ξεχνάς γιατί γίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και θα πρέπει να τον αποχωριστείς, εκτός κι αν αργότερα πας για 700+ λίτρα και σε ενυδρείο μεγαλύτερο από 1,5 μέτρο μήκος. Η πεταλούδα επίσης, θα σε ζορίσει στο φαγητό της. ΖΗΛΙΑΡΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 21 Ιανουαρίου 2010 Author #63 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Τον ξανθόπτερο τον ξεχνάς γιατί γίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και θα πρέπει να τον αποχωριστείς, εκτός κι αν αργότερα πας για 700+ λίτρα και σε ενυδρείο μεγαλύτερο από 1,5 μέτρο μήκος. Η πεταλούδα επίσης, θα σε ζορίσει στο φαγητό της. ΖΗΛΙΑΡΗ! τον ξανθοπτερο δεν τον ξεχναω θα στον δωσω εσενα να τον κανεις ζευγαρι με τον δικο σου οταν γουρουνιασει.. να αλληλοφαγοθουνε και να σου κανουν το ενυδρειο ροντεο. και την πεταλουδα δε θα την αγορασω θα την απαγαγω απο το δικο σου ενυδρειο. οριστε σου εβαλα κ πλαινη φωτο, που ζητησες αλλα δε σχολιασες... ελα παμε και σε αλλο site να πουμε παλι τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 21 Ιανουαρίου 2010 Author #64 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Βοήθησε το αν θες με λίγα βακτήρια για να επισπεύσεις το κύκλο του αζώτου. τι βακτηρια θα μπορουσα να ριξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 23 Ιανουαρίου 2010 Author #65 Share 23 Ιανουαρίου 2010 με τι βακτηρια μπορω να επιταχυνω τον κυκλο? εχω ενα μπουκαλακι της JBL Denitrol που το εχω για τα ενυδρεια του γλυκου, και γραφει πανω οτι ειναι και για θαλασσινο, αυτο κανει η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 24 Ιανουαρίου 2010 Author #66 Share 24 Ιανουαρίου 2010 λοιπον επιτελους μηδενισα!!!! γρηγορα κ απλα... μετρησα μια το πρωι στις 10 και μια τωρα στις 8 το βραδυ για να επιβεβαιωσω τα αποτελεσματα: PH: 8 KH: 8 Ammonium : 0 N02: 0 No3: 10 καλα δεν ειναι? να ριξω καμια τροφουλα να δουμε πως προχωραει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Ιανουαρίου 2010 #67 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Κάνε λίγο υπομονή κανα δύο μέρες για να δεις αν θα κατέβουν και τα νιτρικά σου και να δεις αν οι υπόλοιπες τιμές σου είναι σταθερές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 24 Ιανουαρίου 2010 #68 Share 24 Ιανουαρίου 2010 εχω και καμια 35-40ρια κιλα αραγωνιτη, που με τον καιρο θα βοηθησει και αυτος αρκετα στην βιολογια. για ποσα ψαρια πιστευετε οτι κανουν αυτα τα λιτρα? και πια ψαρια? εχω σκεφτει αυτα.. 2 occelaris 1 blue tang 1 ξανθοπτερο 1 goby 1 butterfly 1 γιατρο 1-2 γαριδες μερικους ερημιτες Καλησπερα, θα μποροθσες να μου διξεις ποιος ειναι ο ξανθοπτερος ? Γιατι εψαξα αλλα δεν τον βρηκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 24 Ιανουαρίου 2010 Author #69 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, θα μποροθσες να μου διξεις ποιος ειναι ο ξανθοπτερος ? Γιατι εψαξα αλλα δεν τον βρηκα.. http://animal-world.com/encyclo/marine/tan...dRimmedTang.php]Για ξανθοπτερο πατηστε εδω...[/url] αυτος εδω ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 27 Ιανουαρίου 2010 Author #70 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον μιας και τα οι αριθμοι ηταν καλοι, και μετα απο τεστ με τροφες κτλ ολοι πηγαν καλα, πηρα σημερα τους πρωτους κατοικους.... 2 κλοουνακια.(τι πρωτοτυπο θα μου πειτε τωρα....) λοιπον να και οι φωτο τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2010 #71 Share 27 Ιανουαρίου 2010 http://animal-world.com/encyclo/marine/tan...dRimmedTang.php]Για ξανθοπτερο πατηστε εδω...[/url] αυτος εδω ειναι. Acanthurus nigricans λεγεται. Πολυ ωραιο ψαρι,η φωτο στο λινκ το αδικει.Το ειχα στο παλιο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2010 #72 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Φιλε valter να σου ζησουν οι πρωτοι κατοικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter 27 Ιανουαρίου 2010 Author #73 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Acanthurus nigricans λεγεται. Πολυ ωραιο ψαρι,η φωτο στο λινκ το αδικει.Το ειχα στο παλιο ενυδρειο Δια ειναι οντως κουκλος, και σε ευχαριστω για τις ευχες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 27 Ιανουαρίου 2010 #74 Share 27 Ιανουαρίου 2010 η 1η φωτο με τα 2 κλοουνακια που κοιτανε το φακο ειναι ολα τα λεφτα! να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 27 Ιανουαρίου 2010 #75 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Ετοίμαζε μια καλή ομάδα καθαρισμού , καλορίζικοι η πρώτοι κάτοικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος