iapetos 7 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Σύντομα θα έχω (λογικά) τα πρώτα μου θαλασσινά γεννητούρια, οι δυο μου γαρίδες αφού άλλαξαν 5-6 φορές «κέλυφος», γέμισαν και οι δυο από κάτω τους πράσινα αυγά. Σύντομα περισσότερα νέα και φωτογραφίες. Aν και εδώ και 2 μέρες κρύβονται πίσω από τους βράχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2010 αντε με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Εαν ειναι το νερο καλο και τρεφονται καλα,ετσι ειναι Οι δικιες μου γεννανε καθε λιγο. Αλλο βεβαια η γεννα και αλλο το μεγαλωμα των μικρων,που σε ενυδρειο ειναι αδυνατον.Δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 8 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Εύχομαι να τα καταφέρω. Περιμένω το νέφος των μικρών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefas 28 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Εύχομαι να τα καταφέρω. Περιμένω το νέφος των μικρών... τι εγινε τελικα με το δικο σου "νεφος"?εμενα γεμισε ξαφνικα γαριδακια ,και εγινε ενα ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΙΙΙ,αλλο πραγμα .Μεσα σε λιγα λεπτα ,ειχαν τελειωσει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 τι εγινε τελικα με το δικο σου "νεφος"?εμενα γεμισε ξαφνικα γαριδακια ,και εγινε ενα ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΙΙΙ,αλλο πραγμα .Μεσα σε λιγα λεπτα ,ειχαν τελειωσει ολα Σημερινές Photos πριν απο λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Αν δείτε τις γαρίδες σας έτσι τότε σε μια ώρα νέφος Είχα ένα γυάλινο βαζάκι, έβαλα περίπου δέκα μέσα, και μπλουμ ανάποδα στο ενυδρείο ανοιχτό στην άμμο και στο τζάμι. Ocean Nutrition instant baby brine shrine για τα ψάρια και όχι μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος