fitos100 7 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Στο ενυδρείο μου χρησιμοποιώ άνθρακα της FLUVAL. Ξέρει κανείς αν είναι καλός??? Ή αν προτείνετε κάποιον άλλο?? Γενικά για το θέμα του άνθρακα επειδή δε φαίνεται άμεσα η διαφορά είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιός είναι καλός και ποιός όχι. Τώρα για το θέμα του αντιφώσφορου, θα μου φέρουν αύριο της tropic marin. Γνωρίζει κανείς αυτή τη μάρκα αν είναι καλή στο τομέα του αντιφώσφορου???? έίδα ότι έχει δύο είδη, αυτόν που θα πάρω και ένα άλλο που λέγεται elimi phos long life. Επειδή δε γράφει στη σελίδα της εταιρίας, μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι αλουμινίου ή σιδήρου και ποιό από τα δύο είδη είναι καλύτερο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 7 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου καλησπερα ανθρακα σε θαλασσινο προτεινετε κατα κορο seachem matrix carbon,επισης αντιφωσφορο καλυτερα σιδηρου για αλλαγη καθε μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2010 O elimi phos long life ειναι σιδηρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 8 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2010 O elimi phos long life ειναι σιδηρου. Αυτόν χρησιμοποιώ και εγω και τον αλλάζω κάθε 2 μήνες πλέον και απο την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα με τα φωσφορικά.Μπορεί να κρατήσει και 3μηνο χωρίς αλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτόν τον άνθρακα. Με χαμηλά φωσφορικά και σε καλή τιμή. http://www.waterwaves.gr/index.php?target=...category_id=168 Αντιφώσφορο βάζω αλουμινίου (seachem) μια μήνα και τον αφήνω μια εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος