stratoos 7 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2010 πριν 2 ωρεσ γενισαν τα ραμιρεζι μου .μεσα στο ενυδρειο το οπιο ειναι 60 λιτρα εχω κ 2 γαριδεσ Bamboo shrimp να τισ χωρισω η να η οχι?!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) πριν 2 ωρεσ γενισαν τα ραμιρεζι μου .μεσα στο ενυδρειο το οπιο ειναι 60 λιτρα εχω κ 2 γαριδεσ Bamboo shrimp να τισ χωρισω η να η οχι?!!!! Οι γαρίδες είναι πλήρως ακίνδυνες για τα ψαράκια σου! Συγχαρητήρια για τη γέννα και καλή συνέχεια!!! Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρα!! Συγχαρητηρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratoos 9 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 9 Ιανουαρίου 2010 τσαμπα η χαρα μου τα αβγα καταναλωθηκαν απο τουσ γονεισ.αλλα αρχισαν τα παιχνιδια παλι.για να δουμε τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος