johnvolno1 6 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα σας, έχω πάρει pellia. θέλω να την βάλω στο χαλικάκι μου και να την κάνω σαν χαλάκι/γκαζόν. Επείδη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσουν τα ψαρια να στερεώσει και να πιάσει ρίζες, σκέφτηκα να την βάλω και από πάνω να βάλω ανάποδα ένα πλαστικό ταπεράκι μιας χρήσης στο οποίο θα εχω κόψει το πάτο και θα εχω ράψει τούλι, ώστε να ανακυκλώνεται το νερό. Τι λέτε??? θα πιάσει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 7 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να βαλεις απλα μια σιτα απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 7 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 7 Ιανουαρίου 2010 (edited) αυτό απλώνει ή μονο ψηλώνει;; Θέλει φύτεμα;; Ή απλα το αφήνεις;;; Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2010 - johnvolno1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 9 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Θέλει δέσιμο πάνω σε μία πέτρα ή ένα ξύλο μέχρι να πιάσει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 9 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Θέλει δέσιμο πάνω σε μία πέτρα ή ένα ξύλο μέχρι να πιάσει μόνο του. Στο χαλικάκι μου δεν κάνει;; Εγώ θέλω στο χαλίκι να το φυτέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 16 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 τελικα πως το φυτεψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 16 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Στο χαλικάκι μου δεν κάνει;; Εγώ θέλω στο χαλίκι να το φυτέψω να την δέσεις σε μία πέτρα ή σε ξύλο όπως ειπε και ο φίλος dimitrig πιο πάνω και όταν θα το καλύψει όλο θα απλωθεί και στο χαλικάκι σου. θα δειχνει πιο όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 17 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Η Pelia δεν φυτευεται ! Και ως χαλι παλι δεν παιρνει καταλληλη μορφη, αφου εχει την ταση να παιρνει στρογγυλο σχημα. Επιπλεον λογω ογκου, κανει ως χαλι μονο σε μεγαλα ενυδρεια. Αν θες να δοκιμασεις ομως, θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα δενοντας την πανω σε πλακε πετρες τις οποιες θα ενωσεις σαν ψηφιδωτο στο σημειο που θες το χαλι. Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος