Charalampos 5 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια , σας δινω μια εικονα απλως να δειτε την δικη μου αρχη στα ασπονδιλα . 3 αμανο γαριδες και αρκετα φυτα : Βεβαια θα βαλω κιαλα φυτα και red cherry μεσα Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Γιατί είναι θολό το νερό? Πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να ασχοληθείς με σωστά είδη στα σωστά λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 5 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Σωστος Γεμισε το ως πανω πανω. Απο μενα εχεις δωρο μια χουφτα java moss στη συναντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 5 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδια σας ευχαριστω το νερο ειναι θολο γιατι μολις τωρα φυτεψα ενα φυτο και ανακατευθηκε λιγο το χωματακι .. θα ξεθωλωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 5 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 5 Ιανουαρίου 2010 ααα , να παρω και ενα μικρο ξυλο ακομα για να δεσω το java moss πανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2010 ααα , να παρω και ενα μικρο ξυλο ακομα για να δεσω το java moss πανω ? Εννοείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 5 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Εχω ηδη ενα αλλα θα παρω και δευτερο ... μεχρι την συναντηση θα το ψαξω το θεμα για να το καταλληλο ... Παιδια στην συναντηση θα δωθουν και γαριδουλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 5 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2010 αντε παμε καλα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 5 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Και στην συναντηση αν βρω τπτ απο φυτα καλως και μετα τελειωσα .. μονο γαριδες θα θελω μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 5 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2010 βαλε κι αλλο φυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο Χαράλαμπε, να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου. Όπως σου είπαν και τα παιδιά γέμισε το νερό μέχρι πάνω και σιγά σιγά βάλε κανένα ξύλο και περισσότερα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 Author #12 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο και σας ευχαριστω ολους σας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 6 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Ωαριος Λαμπη.Γαριδουλες πες μου εμενα αμα θες.ξερω που να βρουμε,οχι δωρεαν φυσικα αλλα ειναι πρωτο πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 Author #14 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Οκ , για πες μου που. Για να παμε να παρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος