Vaggef 5 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά.... Έως τώρα χρησιμοποιούσα το e-mail της δουλειάς μου ......αλά σε μια εβδομάδα φεύγω από την εταιρία. Έτσι λυπών προσπαθώ να ενεργοποιήσω το προσωπικό μου gmail (το έχω προσπαθήσει και στο παρελθών αποτυχημένα) και μου γράφει ότι το gmail χρησιμοποιείτε ήδη.....ενώ έχω δηλώσει και εξακολουθώ να δέχομαι e-mail στης δουλείας μου .... Για πείτε τι να κάνω ρε παιδία γιατί αυτά είναι πράγματα του διαβόλου και τα φοβάμαι...χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 5 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2010 το gmail χρησιμοποιείτε ήδη Καλησπέρα κι από μένα. Μήπως εννοείς στο στάδιο που σου ζητάει εκτός από τα προσωπικά σου στοιχεία να διαλέξεις και ένα username (πχ stathism@gmail.com); Σ αυτή την περίπτωση αν υπάρχει κάποιος άλλος χρήστης του gmail που έχει ήδη κατοχυρώσει το stathism, σε ενημερώνει ότι το username χρησιμοποιείται ήδη ώστε να επιλέξεις κάποιο άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 5 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά.... Έως τώρα χρησιμοποιούσα το e-mail της δουλειάς μου ......αλά σε μια εβδομάδα φεύγω από την εταιρία. Έτσι λυπών προσπαθώ να ενεργοποιήσω το προσωπικό μου gmail (το έχω προσπαθήσει και στο παρελθών αποτυχημένα) και μου γράφει ότι το gmail χρησιμοποιείτε ήδη.....ενώ έχω δηλώσει και εξακολουθώ να δέχομαι e-mail στης δουλείας μου .... Για πείτε τι να κάνω ρε παιδία γιατί αυτά είναι πράγματα του διαβόλου και τα φοβάμαι...χαχαχα Γεια σου και χρονια πολλα.Μηπως υπαρχει καποιος με το ιδιο ονομα στο μαιλ σου .Κανε καινουργιο στο YAHOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει καποια ανακοινωση σχετικα με το Gmail. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30488. Στειλε πμ στον αντιστοιχο moderator για να λυσετε το προβλημα. Ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 5 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 5 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ πολύ......... τη λύση έδωσε ο Νικολουτσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 15 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2010 Έχω στείλει mail στο (admin@aquazone.gr) με της απαραίτητες πληροφορίες και δεν έχω πάρει κάποια απάντηση.......δυστυχώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλεία μου και το υπάρχον mail (Vagefstath@eyzhn.com) δεν θα λειτουργεί σε λίγες ώρες. Θα σας παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου με ΠΜ ή στο (vaggef@gmail.com) για να γίνει η αλλαγή manual καθώς δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ. Ευχαριστώ πολύ Περιμένω νέα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2010 Η αλλαγή email έγινε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 18 Ιανουαρίου 2010 Author #8 Share 18 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος