Jump to content

προσπαθώ να ενεργοποιήσω το προσωπικό μου Gmail

Vaggef

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά....

Έως τώρα χρησιμοποιούσα το e-mail της δουλειάς μου ......αλά σε μια εβδομάδα φεύγω από την εταιρία.

Έτσι λυπών προσπαθώ να ενεργοποιήσω το προσωπικό μου gmail (το έχω προσπαθήσει και στο παρελθών αποτυχημένα) και μου γράφει ότι το gmail χρησιμοποιείτε ήδη.....ενώ έχω δηλώσει και εξακολουθώ να δέχομαι e-mail στης δουλείας μου ....

Για πείτε τι να κάνω ρε παιδία γιατί αυτά είναι πράγματα του διαβόλου και τα φοβάμαι...χαχαχα

το gmail χρησιμοποιείτε ήδη

Καλησπέρα κι από μένα. Μήπως εννοείς στο στάδιο που σου ζητάει εκτός από τα προσωπικά σου στοιχεία να διαλέξεις και ένα username (πχ stathism@gmail.com); Σ αυτή την περίπτωση αν υπάρχει κάποιος άλλος χρήστης του gmail που έχει ήδη κατοχυρώσει το stathism, σε ενημερώνει ότι το username χρησιμοποιείται ήδη ώστε να επιλέξεις κάποιο άλλο...

Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά....

Έως τώρα χρησιμοποιούσα το e-mail της δουλειάς μου ......αλά σε μια εβδομάδα φεύγω από την εταιρία.

Έτσι λυπών προσπαθώ να ενεργοποιήσω το προσωπικό μου gmail (το έχω προσπαθήσει και στο παρελθών αποτυχημένα) και μου γράφει ότι το gmail χρησιμοποιείτε ήδη.....ενώ έχω δηλώσει και εξακολουθώ να δέχομαι e-mail στης δουλείας μου ....

Για πείτε τι να κάνω ρε παιδία γιατί αυτά είναι πράγματα του διαβόλου και τα φοβάμαι...χαχαχα

Γεια σου και χρονια πολλα.Μηπως υπαρχει καποιος με το ιδιο ονομα στο μαιλ σου .Κανε καινουργιο στο YAHOO

Υπαρχει καποια ανακοινωση σχετικα με το Gmail.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30488.

Στειλε πμ στον αντιστοιχο moderator για να λυσετε το προβλημα.

Ελπιζω να βοηθησα.

ευχαριστώ πολύ......... :welcome:

τη λύση έδωσε ο Νικολουτσο....

• 2 weeks later...

Έχω στείλει mail στο (admin@aquazone.gr) με της απαραίτητες πληροφορίες και δεν έχω πάρει κάποια απάντηση.......δυστυχώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλεία μου και το υπάρχον mail (Vagefstath@eyzhn.com) δεν θα λειτουργεί σε λίγες ώρες.

Θα σας παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου με ΠΜ ή στο (vaggef@gmail.com) για να γίνει η αλλαγή manual καθώς δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ.

Ευχαριστώ πολύ

Περιμένω νέα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...