nikoloutso 22 Ιανουαρίου 2010 Author #26 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Μαλιστα.... Η αμμο δεν δειχνει πολυ σκουρα? Δεν υπηρχε ποιο ανοιχτοχρωμη θαλασσινή? Δε δειχνει καθολου σκουρα... ισα ισα που το κανει και πιο ομοιομορφο!!! Αυριο ή κυριακη θα σου στειλω φωτο να δεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2010 #27 Share 22 Ιανουαρίου 2010 ΟΚ περιμενω και ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Ιανουαρίου 2010 #28 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Άμμο θαλάσσης χρησιμοποιώ κι εγώ πολλά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από άποψη εμφάνισης και από άποψη μετρήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2010 #29 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Αρα να καταληξω και εγω εδω... Ολοι την σκουροπρασινη αγοραζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 22 Ιανουαρίου 2010 #30 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι να καταληξεις σε αμμο θαλασσης... Εγω δεν εχω την γριζοπρασινη αλλα μια σκουρα μπεζ με πιο σκουρους και ξανθους κoκους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
focuss 28 Ιανουαρίου 2010 #31 Share 28 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει και αμμο θαλασσης στις μαντρες με οικοδομικα υλικα που ειναι χρωμα μπεζ αρκετα ανοιχτο!παντως niko οταν εισαι ετοιμος βαλε φωτο να δουμε την αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιανουαρίου 2010 Author #32 Share 29 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει και αμμο θαλασσης στις μαντρες με οικοδομικα υλικα που ειναι χρωμα μπεζ αρκετα ανοιχτο!παντως niko οταν εισαι ετοιμος βαλε φωτο να δουμε την αμμο Eιναι ετοιμο.... Περιμενει τους κατοικους.... Μολις βρω χρονο θα ανοιχτει θεμα στην καταλληλη κατηγορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 29 Ιανουαρίου 2010 #33 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Eιναι ετοιμο.... Περιμενει τους κατοικους.... Μολις βρω χρονο θα ανοιχτει θεμα στην καταλληλη κατηγορια... τελικά demasoni? τα έχεις βρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιανουαρίου 2010 Author #34 Share 29 Ιανουαρίου 2010 (edited) τελικά demasoni? τα έχεις βρει? demasoni εχω βρει... και αρκετα κομματια... Αλλα τελικα ΔΕΝ θα μπουν αυτα!! Το τι θα μπει.... εκπληξη!! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 29 Ιανουαρίου 2010 #35 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Το τι θα μπει.... εκπληξη!! αναμένουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 29 Ιανουαρίου 2010 #36 Share 29 Ιανουαρίου 2010 (edited) demasoni εχω βρει... και αρκετα κομματια... Αλλα τελικα ΔΕΝ θα μπουν αυτα!! Το τι θα μπει.... εκπληξη!! Noμιζεις οτι μας νοιαζει; Ελπιζω να κανεις την καλυτερη επιλογη παντως Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος