Andreas kika 8 Ιανουαρίου 2010 #26 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Γιατί τόσο μικρή συμμετοχή; Αντε ν' ανέβουμε λίγο...πάμε γερα... Φερτε και κανα κλαδεματάκι για τον μονομάχο μου Παιδια δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω να ερθω λογο διαβασματος(επεσε εξεταστικη)!!!Τα λεμε στη επομενη ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Ιανουαρίου 2010 Author #27 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Μη μου το θυμίζεις αυτό ρε Αντρέα το είχα ξεχάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Ιανουαρίου 2010 #28 Share 8 Ιανουαρίου 2010 εγω θα φερω μερικα εχινοδορακια! http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=287 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=274 αν εχει κανεις tenellus ας φερει μερικες ριζες! οποιος δεν ερθει θα τον περιποιηθουμε ιδιαιτερως στην επομενη συναντηση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Ιανουαρίου 2010 #29 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδια δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω να ερθω λογο διαβασματος(επεσε εξεταστικη)!!!Τα λεμε στη επομενη ομως.... Έλα να ξελαμπικάρεις λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Ιανουαρίου 2010 #30 Share 8 Ιανουαρίου 2010 εγω θα φερω μερικα εχινοδορακια! http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=287 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=274 αν εχει κανεις tenellus ας φερει μερικες ριζες! οποιος δεν ερθει θα τον περιποιηθουμε ιδιαιτερως στην επομενη συναντηση...... ωραία μου φαίνονται...μου αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Ιανουαρίου 2010 #31 Share 8 Ιανουαρίου 2010 θα φερει κανενας σας λαπτοπ να συνομιλησουμε? αν εχει η κεφετερια wirelles καλως,αλλιως οποιος φερει να εχει 3G συνδεση. εγω τα λεω εγω τα ακουω! πολυ διαβαζετε εκει πανω,ουτε μια φραπεδια δεν εχετε χρονο να πιειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Ιανουαρίου 2010 #32 Share 8 Ιανουαρίου 2010 εγω τα λεω εγω τα ακουω! πολυ διαβαζετε εκει πανω,ουτε μια φραπεδια δεν εχετε χρονο να πιειτε? Kατι θα γινει,μην ανησυχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Ιανουαρίου 2010 #33 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Kατι θα γινει,μην ανησυχεις πρεπει να ξερω ΑΚΗ για να φερω το δικο μου και να καληψω τη συναντηση της Αθηνας.μην το παρω τσαμπα μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Ιανουαρίου 2010 #34 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Eγω παντως θα παρω το δικο μου μαζι. Αν εχετε wifi και skype,κατι θα κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Ιανουαρίου 2010 Author #35 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα το βράδυ εθεάθη γνωστό μέλος του aq σε κλαμπ.(ποτά χορό γυναίκες κτλ).Αν δεν έρθει στη συνάντηση αύριο διαγράφεται ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Ιανουαρίου 2010 #36 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα το βράδυ εθεάθη γνωστό μέλος του aq σε κλαμπ.(ποτά χορό γυναίκες κτλ).Αν δεν έρθει στη συνάντηση αύριο διαγράφεται ε?? Καλα ρεεεε!!! Δεν ντρεπεσε να με δινεις στεγνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Ιανουαρίου 2010 Author #37 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 9 Ιανουαρίου 2010 #38 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Θέλει κανείς να φέρω γκάπυ στη συνάντηση...? Υπάρχουν αρκετά... Άνοιξα και ανάλογο θέμα στις αγγελίες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=35330&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Ιανουαρίου 2010 #39 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα το βράδυ εθεάθη γνωστό μέλος του aq σε κλαμπ.(ποτά χορό γυναίκες κτλ).Αν δεν έρθει στη συνάντηση αύριο διαγράφεται ε?? Ότι πουν οι μοντεράτορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Ιανουαρίου 2010 #40 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Εγω διστυχως δεν μπορεσα να ερθω γιατι ειχα κατι δουλειες..... Την επομενη φορα λπν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 9 Ιανουαρίου 2010 #41 Share 9 Ιανουαρίου 2010 παιδια sorry αλλα προεκυψε γρυπη και για αυτο δεν ηρθα θα τα πουμε στην επομενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιανουαρίου 2010 #42 Share 9 Ιανουαρίου 2010 ολα καλα ολα ανθηρα.περασαμε τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Ιανουαρίου 2010 #43 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Παμε για 13 φεβρουαριου τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Ιανουαρίου 2010 #44 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Κοπη πιτας δεν θα κανουμε εμεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 9 Ιανουαρίου 2010 #45 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Περάσαμε πολύ καλά και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά!!!Πάμε για την επόμενη τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Ιανουαρίου 2010 #46 Share 9 Ιανουαρίου 2010 περασαμε ωραία antonis t83 σ'ευχαριστώ για τα κλαδεματάκια τα λεμε στην επόμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Ιανουαρίου 2010 #47 Share 9 Ιανουαρίου 2010 εχετε χαλια δικτυα και πολυ φασαρια στις καφετεριες σας! Ακη παντως προσπαθησαμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Ιανουαρίου 2010 #48 Share 9 Ιανουαρίου 2010 o Oρέστης να μην ξαναβγεί σε ζωντανή σύνδεση γιατί εμάς τους μαλλιάδες μας πιάνει ζήλιαααααααααα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 9 Ιανουαρίου 2010 #49 Share 9 Ιανουαρίου 2010 να πω κι εγω με τη σειρα μου πως περασαμε τελεια.χαρηκα που τα ειπα με παλιους φιλους και που ηρθαν και νεα μελη.ενα ευχαριστω στο νικο πολιτη για την ριζα που μου εδωσε.οσο για καποιον που ελεγε πως θα περασει εστω για λιγο να μας δει ........... .και κατι τελευταιο.αντωνακη ....... χαλαρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιανουαρίου 2010 #50 Share 9 Ιανουαρίου 2010 δυστυχως δεν μπορεσα να σας δω.η συνδεση ηταν χαλια... next time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος