salamander 4 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2010 (edited) Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε και εμείς σιγά σιγά και χαλαρά. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Άντε να μαζευόμαστε έχουμε καιρό να τα πούμε!!! Εγώ θα είμαι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 4 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Και εγω θα ειμαι εκει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 4 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Θα είμαι και εγώ εκεί παιδιά και θα χαρώ πάρα πολύ να σας δω όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 4 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2010 (edited) Θα τα πουμε εκει! Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2010 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 4 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Θα τα πουμε εκει! Επιτελους κ. Ακη που μας την κοπανισες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 4 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Mια και μοναδικη φορα δεν ηρθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2010 κ εγω φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiz 5 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Αυτή την φορά θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί. Μήπως υπάρχει κανένα περίσσιο χρυσό σαλιγκαράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 5 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Θα έρθω και εγώ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 5 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 5 Ιανουαρίου 2010 θα φερει κανενας σας λαπτοπ να συνομιλησουμε? αν εχει η κεφετερια wirelles καλως,αλλιως οποιος φερει να εχει 3G συνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 5 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 5 Ιανουαρίου 2010 και εγω θα ερθω. να σας πω και τα νεα για την τηλεοπτικη εκπομπη που σας ειχα προτεινη.εχουμε βρη τον χορηγο και ξεκιναμε το ντεμο για το καναλη.οποιος θελει να παρουσιαση το ενυδρειο του να το χω σε ντεμο (οτι πιο εντυπωσιακο για τους καναλαρχες)ας μου το πει να ερθω να το δειξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 5 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Θα ειμαι κ εγω εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 5 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Μεσα κι γω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 5 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Εννοείται πως θα είμαι και εγώ εκεί...!!! Άντε να πάει καλά η χρονιά...!!! Γιατί, όπως λένε, η καλή χρονιά απ΄την πρώτη συνάντηση φαίνεται......................, ή κάπως έτσι... Αααα, αν δεν υπάρξει λάπτοπ, έχω 3G στο κινητό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 5 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονία σε όλους και ελπίζω να καταφέρω να ΄ρθω στη συνάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Σας πεθύμησα ...από πέρσι έχω να σας δω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 5 Ιανουαρίου 2010 #18 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτή τη φορά γράφω για να δηλώσω την απουσία μου... Λόγω των διαβασμάτων μου δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν νομίζω να τα καταφέρω να σας βρω!! Ισως στην επόμενη! Καλα να περάσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 6 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Καλή Χρονιά σε όλους!!!!! Δυστυχώς κι εγω δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ αν και στην προηγούμενη συνάντιση πέρασα πολύ καλά!!! Θα μας χωρίζουν περίπου 320χλμ. θάλασσας Ελπίζω στου Φεβρουαρίου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 6 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Nα ρωτήσω κάτι παιδιά... Περισσεύει σε κανέναν 2-3 φύλλα catapa??? Eαν ναι θα μπορέσει να τα φέρει στη συνάντηση?????? Θα του ήμουν υπόχρεος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Όσοι θαλασσινοί έρθουν στη συνάντηση και θέλουν Xenia να σηκώσουν το χέρι !!! ΠΝΙΓΟΜΑΙ !!!! βοήθεια χριστιανοί !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Ιανουαρίου 2010 #22 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Όσοι θαλασσινοί έρθουν στη συνάντηση και θέλουν Xenia να σηκώσουν το χέρι !!! ΠΝΙΓΟΜΑΙ !!!! βοήθεια χριστιανοί !!!! Οχι xenia αλλα λίγη από την περιβόητη chaeto θα ήθελα. Θα είμαι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 7 Ιανουαρίου 2010 #23 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Λόγω ενός θέματος που προέκυψε δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω.. Να περάσετε καλά παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Ιανουαρίου 2010 Author #24 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Όσοι θαλασσινοί έρθουν στη συνάντηση και θέλουν Xenia να σηκώσουν το χέρι !!! ΠΝΙΓΟΜΑΙ !!!! βοήθεια χριστιανοί !!!! φέρε μου αν είναι να βάλω στους ιππόκαμπους μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Ιανουαρίου 2010 #25 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) Γιατί τόσο μικρή συμμετοχή; Αντε ν' ανέβουμε λίγο...πάμε γερα... Φερτε και κανα κλαδεματάκι για τον μονομάχο μου Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος