Knight77 4 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολους ασχολουμαι με τα ενυδρεια εδω και 4 χρονια περιπου 1ο μου ενυδρειο ενα μικρο 80Lt με λιγα αληθινα φυτα καi διαφορα μικρα τροπικα ψαρια του γλυκου νερου μολις πριν μια εβδομαδα προχωρησα στην αγορα του Juwel Trigon 190 ειμαι σε περιοδο στρωσιματος....φυτα κλπ ειναι ηδη τοποθετημενα αυριο υπολογιζω να βαλω τα πρωτα ''ανθεκτικα'' ψαρια ετσι ωστε να επιτευχθει ο κυκλος του στρωσιματος το forum ε εχει βοηθησει παρα πολυ και ελπιζω και στις δικες σας συμβουλες Φιλλικα Βαιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολους ασχολουμαι με τα ενυδρεια εδω και 4 χρονια περιπου 1ο μου ενυδρειο ενα μικρο 80Lt με λιγα αληθινα φυτα καi διαφορα μικρα τροπικα ψαρια του γλυκου νερου μολις πριν μια εβδομαδα προχωρησα στην αγορα του Juwel Trigon 190 ειμαι σε περιοδο στρωσιματος....φυτα κλπ ειναι ηδη τοποθετημενα αυριο υπολογιζω να βαλω τα πρωτα ''ανθεκτικα'' ψαρια ετσι ωστε να επιτευχθει ο κυκλος του στρωσιματος το forum ε εχει βοηθησει παρα πολυ και ελπιζω και στις δικες σας συμβουλες Φιλλικα Βαιος Kαλως όρισες. Κανε μας μια παρουσιαση των ενυδρειον σου στην αντιστοιχη κατηγορια... θα χαρουμε πολυ να τα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 4 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2010 καλώς ήλθες! με μια αναζήτηση στο φόρουμ θα δεις πως υπάρχουν μέθοδοι στρωσίματος χωρίς αυτά που αναφέρεις ως "ανθεκτικά ψάρια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2010 (edited) Καλώς ήρθες και καλή χρονιά Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσεις κανένα ψάρι για να στρώσεις το ενυδρείο σου Στρώσημο κοινόβιων ενυδρείων http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569 Ο κύκλος του αζώτου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=98 Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Kαλώς ήρθες και καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 4 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Καλως ηρθες στην παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 4 Ιανουαρίου 2010 καλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 4 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Καλως όρισες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 4 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 4 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω για το καλωσορισμα και καλως σας βρηκα εχω διαβασει αρκετα περι στρωσιματος στο φορουμ αλλα απο οτι εχω καταλαβει ο καθενας χρησιμοποιει και τη δικη του μεθοδο η οποια βασιζεται σε καποιες σταθερες πρακτικες. Eλπιζω να μην αντιμετωπισω ιδιαιτερα προβληματα μιας και τη φαση ''στρωσιμο'' την εχω ξαναπερασει με το μικρο ενυδρυο που ειχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e 6 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 6 Ιανουαρίου 2010 γεια χαρα και απο μενα, χαιρετω ολη τη παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 6 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 6 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Καλως ηρθατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 7 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 7 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts