aquamike 7 Ιανουαρίου 2010 #76 Share 7 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα ελεος!!χαχα παιδια εγω δεν ξερω θα ερθω με την κοπελα μου αρα!!! μια χαρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 8 Ιανουαρίου 2010 #77 Share 8 Ιανουαρίου 2010 ΧΑαχα ειναι εμπειρικο .. Dia ( επειδη δεν ξερω το ονομα σου ) , Θες και εσυ μερικες τετοιες να φτιαξεις κανα διοροφο ? Ρουσουνελος? Τον βρικατε μικρο και τον πειραζετε? Ολα κιολα ο Στρατος θα ειναι υπο την προστασια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2010 #78 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Τον βρικατε μικρο και τον πειραζετε? Ολα κιολα ο Στρατος θα ειναι υπο την προστασια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeni@ 8 Ιανουαρίου 2010 #79 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) ωπ και γυναικες στην παρεα...θα βαλω το λαμε πουκαμισο μου! χα! θα ερθω με το αγορι μου......καταλαβαινεις....... θεμα ασφαλειας αλλα παιδια εχω κανα 2 φιλες διαθεσιμες ....μπορω να κανονισω κατασταση !!!!! αα και μην ξεχναμε τα κομιξακια που μερικοι μου υποσχεθηκατε μερικοι Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - xeni@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Ιανουαρίου 2010 #80 Share 8 Ιανουαρίου 2010 χα! θα ερθω με το αγορι μου......καταλαβαινεις....... θεμα ασφαλειας αλλα παιδια εχω κανα 2 φιλες διαθεσιμες ....μπορω να κανονισω κατασταση !!!!! αα και μην ξεχναμε τα κομιξακια που μερικοι μου υποσχεθηκατε μερικοι αστειευομαι εννοειται.....(αλλα καλου κακου φερε και τις φιλες σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Ιανουαρίου 2010 #81 Share 8 Ιανουαρίου 2010 αστειευομαι εννοειται.....(αλλα καλου κακου φερε και τις φιλες σου) χαχαχαχαχαχα πες στις φιλες σου οτι εχουμς και καμπριο για βολτα!!!!(αν και δεν ειναι καταλληλη η εποχη!) χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeni@ 8 Ιανουαρίου 2010 #82 Share 8 Ιανουαρίου 2010 χαχαχαχαχαχα πες στις φιλες σου οτι εχουμς και καμπριο για βολτα!!!!(αν και δεν ειναι καταλληλη η εποχη!) χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 8 Ιανουαρίου 2010 Author #83 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) Μην ξεχασει κανεις τις δικες μου παραγγελιες ε.. vicious τις γαριδες faze τα ψαρακια για το πειραμμα και τα φυτα iluvatar την τροφη Και οποιος εχει ετσι κανα ασιατικο φυτακι θα το ηθελα Απο αυτα που εχω υποσχεθει εγω θυμαμαι μονο τον μονομαχο και τα ξυλα Σας παρακαλω οτι αλλο σας εχω πει μεσω πμ οτι θα φερω στειλτε μου παλι να μου το θυμησετε Δε λεει να ξεχασω κατι... Με βαλιτσα θα ερθω αληθεια Γιωργo guppy μην το ξεχασεις και δεν ερθεις... Θα κουβαλαω ολοκληρο μονομαχο μαζι Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 8 Ιανουαρίου 2010 #84 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) αντε και τις δικες μου αν μπορειτε μην ξεχασετε τις ξαναλεω.. Panos1990 τα κλαδεματακια και τα apple chrisz3 νουφαρα. delta66 leucocephala kai riccia vicious τα φυτακια και τις γαριδες και φυλα για να ριξω λιγο το Ph vago κανενα φυτακι xenia το κερατοφυλλο pan pistia και μερικοι αλλοι που εχω πει... Ευχαριστω ολους παιδια!! Μολις το φυτεψω αυριο το βραδυ την αλλη μερα θα κανω παρουσιαση να μου πειτε ! Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - aquamike Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Ιανουαρίου 2010 #85 Share 8 Ιανουαρίου 2010 (edited) iluvatar την τροφη μην ανησυχείς δεν σε ξέχασα... υγ. τα δικά μου μην ξεχάσεις.... Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2010 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Ιανουαρίου 2010 #86 Share 8 Ιανουαρίου 2010 Μακάρι να καταφέρω να έρθω!Πλάκωσε δουλειά και δεν ξέρω αν και ποια μέρα θα σχολάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Ιανουαρίου 2010 #87 Share 9 Ιανουαρίου 2010 για να βλεπω κινηση!!! Δημητριε μονος μου θα πιω τις μπυρες?? Ξενια μην ξεχασεις τις φιλες σου,Χρηστο μην ξεχασεις το καμπριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Ιανουαρίου 2010 #88 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Μακάρι να μπορούσα να έρθω στην συνάντηση αλλά έχω τρελή δουλειά σήμερα Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2010 #89 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω πάρει ήδη τηλέφωνο και τους έχω πει να μου έχουν έτοιμη την κρέπα μου!!! Λογικά κατά τις 6 θα έρθω. Θα τα πούμε εκεί από κοντά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Ιανουαρίου 2010 Author #90 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Θα φερω επισης ενα πολυ μεγαλο apple!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 9 Ιανουαρίου 2010 #91 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σε περίπτωση που έρθω(δεν ξέρω ακόμα σιγουρα) θα φέρω. 1)5 αρλεκίνους(Rasbora Heteromorpha) 2)1 molly 3)10 Ancistrus sp. Ενδιαφέρεται κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Ιανουαρίου 2010 #92 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σε περίπτωση που έρθω(δεν ξέρω ακόμα σιγουρα) θα φέρω. 1)5 αρλεκίνους(Rasbora Heteromorpha) 2)1 molly 3)10 Ancistrus sp. Ενδιαφέρεται κανείς? πρωτα να δειξει καποιος ενδιαφερων και μετα αν ειναι φερτα.μην ταλαιπωρηθουν αδικα. οι ancistrus sp3 ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Ιανουαρίου 2010 Author #93 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σε περίπτωση που έρθω(δεν ξέρω ακόμα σιγουρα) θα φέρω. 1)5 αρλεκίνους(Rasbora Heteromorpha) 2)1 molly 3)10 Ancistrus sp. Ενδιαφέρεται κανείς? Αν ειναι οι sp3 τους ψαχνει ο sotos απο οτι μου ειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 9 Ιανουαρίου 2010 #94 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδία αν μπορέσει κανείς να φέρει κανα κλάδεμα κυρίως από ασία θα το εκτιμούσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Ιανουαρίου 2010 #95 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Σε περίπτωση που έρθω(δεν ξέρω ακόμα σιγουρα) θα φέρω. 1)5 αρλεκίνους(Rasbora Heteromorpha) 2)1 molly 3)10 Ancistrus sp. Ενδιαφέρεται κανείς? αν δεν τους θέλει κάποιος τους 5 αρλεκινους τους θέλω εγώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Ιανουαρίου 2010 #96 Share 9 Ιανουαρίου 2010 mixali εχεις πμ! παιδια θα φερω ενα clownfish γλυκου νερου αν το λεω σωστα ...αυτο του βυθου ενδιαφερεται κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2010 #97 Share 9 Ιανουαρίου 2010 mixali εχεις πμ! παιδια θα φερω ενα clownfish γλυκου νερου αν το λεω σωστα ...αυτο του βυθου ενδιαφερεται κανεις??? Στείλε ένα ΠΜ στον south. Μπορεί να το θέλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Ιανουαρίου 2010 #98 Share 9 Ιανουαρίου 2010 μαζι και ενα αλλο μαυρο ψαρι που ειναι σαν καρχαριακι δεν ειναι ομως καρχαριακι δεν ξερω καν τι ειναι ειναι πολυ ομορφο ομως οποιος τα θελει θα τα φερω δεν ειναι δικα μου αλλα παω τωρα να τα παρω ...ας μου στειλει πμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Ιανουαρίου 2010 #99 Share 9 Ιανουαρίου 2010 παδια εχω ενα 100l ανεκμεταλλευτο αν εχει κανεις κανενα ψαρακι που δεν το θελει θα τυο επαιρνα ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfon 9 Ιανουαρίου 2010 #100 Share 9 Ιανουαρίου 2010 τελικα θα ερθω τα λεμε παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος