vag0s 6 Ιανουαρίου 2010 Author #51 Share 6 Ιανουαρίου 2010 μονο 20? Παμε για μπυρεςςςςςςςςςςς... κερναει αυτος που ειναι ο μεγαλυτερος! αχχααχ εγω θελω κρεπα! σοκολατα μπισκοτο - φουντουκι.! Ναααααα 'τος ο Χαραλαμπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 6 Ιανουαρίου 2010 χααχχα Εσυ εισαι ο μεγαλυτερος ?? ? ? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Ιανουαρίου 2010 #53 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Κριμα δεν θα μπορεσω να ερθω! Αλλα στου Φεβρουαριου θα ειμαι εκει Υ.Γ.Χαραλαμπε σε εχω φιλο στο facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 6 Ιανουαρίου 2010 ? Πως σε λενε στο FB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 6 Ιανουαρίου 2010 Author #55 Share 6 Ιανουαρίου 2010 χααχχα Εσυ εισαι ο μεγαλυτερος ?? ? ? ? ? ? Ναι Θα με δεις απο κοντα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 #56 Share 6 Ιανουαρίου 2010 χααχ Ωραια .. οπως ειπαμε μια με σοκολατα - φουντουκι - μπισκοτο ... Εχω μαθει οτι κανει καλες κρεπες εκει .. χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Ιανουαρίου 2010 #57 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Λέω να δηλώσω το παρόν... @ Χαράλαμπε γκαζόν δεν έχω, αλλά έχω κάτι σπιτάκια από οδοντογλυφίδες αν θες... Γιατί "μικρό σπίτι στο λιβάδι" χωρίς σπίτι δεν υφίσταται! Αν θες μου λες να σου φέρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Ιανουαρίου 2010 #58 Share 6 Ιανουαρίου 2010 θα φερω λιγη eleocharis και aplle ετοιμα για γεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 6 Ιανουαρίου 2010 #59 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Εχω και εγω οδοντογλυφιδες ... Δεν ειναι τπτ ... απλα τις βαζεις στο υποστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2010 #60 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Εχω και εγω οδοντογλυφιδες ... Δεν ειναι τπτ ... απλα τις βαζεις στο υποστρωμα :lmao: Απιστεφταμπλ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 6 Ιανουαρίου 2010 #61 Share 6 Ιανουαρίου 2010 εγω τα apple Και eleocharis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 6 Ιανουαρίου 2010 #62 Share 6 Ιανουαρίου 2010 παιδια και εγω μαλλον μεσα οποιος εχει και μπορει ας φερει λιγο tenellus... υγ.αν καποιος εχει catappa που δεν χρησιμοποιει αν θελει μου τα φερνει.αν δεν θελει τσαμπα πληρωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 6 Ιανουαρίου 2010 #63 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Θα μοιράσω φύλλα από ελληνική καρυδιά του κήπου μου, τι τα θες τα cattapa?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 6 Ιανουαρίου 2010 #64 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Θα μοιράσω φύλλα από ελληνική καρυδιά του κήπου μου, τι τα θες τα cattapa?... οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 6 Ιανουαρίου 2010 #65 Share 6 Ιανουαρίου 2010 εμενα θα με βοηθησουν αυτα τα φυλλα για το μονομαχοενυδρειο μου που θελω να ριξω σκληροτητα?? Αν ναι τοτε θελω λιγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Ιανουαρίου 2010 #66 Share 7 Ιανουαρίου 2010 (edited) Εγω θα ηθελα μερικα κλαδεματα απο οδοντογλυφιδες και τον Τζον Μποΐ σε διακοσμητικο. Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 7 Ιανουαρίου 2010 #67 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Απιστεφταμπλ........................ ΧΑαχα ειναι εμπειρικο .. Dia ( επειδη δεν ξερω το ονομα σου ) , Θες και εσυ μερικες τετοιες να φτιαξεις κανα διοροφο ? Ρουσουνελος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Ιανουαρίου 2010 #68 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω... Vicius κρατα μου λιγα φυλα στο στοκ για την επομενη... Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 7 Ιανουαρίου 2010 #69 Share 7 Ιανουαρίου 2010 εχω βαλει φακη αν εχει μεγαλωσει αν λεω...και θελει κανεις ας το πει..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 7 Ιανουαρίου 2010 #70 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλά να περάσετε, δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω παντρευεται ο ανηψιός μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Ιανουαρίου 2010 #71 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλά να περάσετε, δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω παντρευεται ο ανηψιός μου.... Στις βαφτίσεις λένε καλά βαφτίσια, τώρα για τον γάμο τι να πω?... καλό γάμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 7 Ιανουαρίου 2010 #72 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Εκτός από νουφαρο θα φέρω και κλαδεματα από κάτι αλλά φυτά άγνωστης ονομασίας.... Και μια υπενθύμιση σε όποιον περισευουν πολύ μικρά φράγκα (ακομα 1 ζωανθους να έχει ξεκολησει ας μου φέρει)από το reef του ας μου φέρει να γεμισω το pico μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeni@ 7 Ιανουαρίου 2010 #73 Share 7 Ιανουαρίου 2010 λεω να ερθω και εγω παιδες ,εχω να φερω κερατοφυλλο και ενα common pleco περιπου12 εκ για οποιον ενδειαφερεται κριμα να το δωσω σε pet shop........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 7 Ιανουαρίου 2010 #74 Share 7 Ιανουαρίου 2010 ωπ και γυναικες στην παρεα...θα βαλω το λαμε πουκαμισο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Ιανουαρίου 2010 #75 Share 7 Ιανουαρίου 2010 ωπ και γυναικες στην παρεα...θα βαλω το λαμε πουκαμισο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος