niknik 3 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2010 παιδια να ρωτησω πωσ μπορουμε να γιατρεψουμε τα ψαρια μου που εχουν παρει μικροβιο θολονουν τα ματια τουs και εχουν ασπρα στιγματα στο σωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2010 παιδια να ρωτησω πωσ μπορουμε να γιατρεψουμε τα ψαρια μου που εχουν παρει μικροβιο θολονουν τα ματια τουs και εχουν ασπρα στιγματα στο σωμα Καλημέρα και χρόνια πολλά... Καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία... άν είναι ψάρια γλυκού στις ασθένειες γλυκού ή αλλιώς στου θαλλασινού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 4 Ιανουαρίου 2010 καταρχην μιλανε για θαλασσινο επειδη δεν ξερω σε πια κατηγορια να τη βαλω ασ με βοηθησει καποιοσ,ευχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 4 Ιανουαρίου 2010 (edited) Απότι βλέπω σου το έχουν μεταφέρει ήδη τα παιδιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=39 Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 4 Ιανουαρίου 2010 επισησ γιατι στο δικο μου φακελο που αντιπροσοπευει την καθε αγγελια μου του εχουν ενα αστερι επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Το αστέρι δείχνει ότι συμετέχεις στο συγκεκριμένο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2010 δεν νομιζω οπου και να συμετεχω παλι αστερι εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Αυτό σου εξηγώ το αστέρι ουσιαστικά σου δείχνει που συμμετέχεις...ΓΕΝΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος