kanarini 3 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Παρουσιαση του καινουργιου μου birdroom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 3 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειμαι ασχετος με το συγκεκριμενο χομπυ αλλα εδω βλεπω μια πολυ σοβαρη προσπαθια με αρτια οργανωμενο περιβαλλον για τα πουλακια .ΜΠΡΑΒΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 3 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Πω πω μπράβο είναι πάρα πολύ ωραία!!!! Φαντάζομαι με τόσα πουλιά μια πανδεσία ήχων θα γεμίζει την ατμόσφαιρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 3 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2010 μεγειά! να το χαίρεσαι!! ηχομόνωση εχει το δωματιο; ...για κάτι Κυριακές που δεν βάζουμε ξυμνητήρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 3 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 3 Ιανουαρίου 2010 πολύ ωραίο μακάρι να είχα και εγώ ένα τέτοιο να βάλω τα καναρίνια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Πολυ καλο.... Αλλα πως και δεν εχεις κανει όλο το δωματιο ενα μεγαλο κλουβι?? Εγω πριν πριν χρονια ειχα φτιαξει ενα μεταλικο 3*3*2 κλουβι και ειχα καμια 100αρια μεσα. Ηταν πολυ καλο. Μπραβο φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 3 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλη δουλεια φιλε αλλα με χαλασε που εχεις και καρδερινες. Ας σταματησει το κυνηγι για αυτα τα πουλια και για καθε τη αγριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο απίστευτο!!!!Τουλάχιστον το πρωί απολαμβάνεις το καφέ με κελάηδισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 3 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 3 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλη δουλεια φιλε αλλα με χαλασε που εχεις και καρδερινες. Ας σταματησει το κυνηγι για αυτα τα πουλια και για καθε τη αγριο Καλησπερα φιλε μου, οι καρδερινες ειναι ολες δικιας μου εκτροφης, αυτο που λες ειναι σωστο και πρεπει επιτελους ο νομος να τηρηθει, οπως και για αλλα ζωα που προερχονται απο την φυση. Μερικες φωτογραφιες ακομα και αυριο θα ανεβασω με τον εξοπλισμο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos269 3 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 3 Ιανουαρίου 2010 (edited) το κοκκινο το πουλι τι ειναι; Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2010 - tasos269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 3 Ιανουαρίου 2010 Author #11 Share 3 Ιανουαρίου 2010 το κοκκινο το πουλι τι ειναι; cardinal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Mπραβο Εχεις μερακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα φιλε μου, οι καρδερινες ειναι ολες δικιας μου εκτροφης, αυτο που λες ειναι σωστο και πρεπει επιτελους ο νομος να τηρηθει, οπως και για αλλα ζωα που προερχονται απο την φυση. Μερικες φωτογραφιες ακομα και αυριο θα ανεβασω με τον εξοπλισμο κτλ Οταν λες ειναι δικης σου εκτροφης τι εννοεις; Εχεις ζευγαρωσει δικες μας,εχεις ζευγαρωσει εισαγωγης........πως;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 4 Ιανουαρίου 2010 Author #14 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Οταν λες ειναι δικης σου εκτροφης τι εννοεις; Εχεις ζευγαρωσει δικες μας,εχεις ζευγαρωσει εισαγωγης........πως;;; Εβαλα παρα πανω και μια φωτογραφια απο μια καρδερινα δικιας μου εκτροφης, βγαζω καρδερινες παρβα και δικιες μας πανω απο 15 χρονια τοτε που ουτε μπορουσαν να το φανταστουν οτι οι καρδερινες ζευγαρωνουν. http://www.kanarini.net/breedingseason2007.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Μερακλιδικη δουλεια, το ειδα απο κοντα. Ολα προσεγμενα Και οι φωλιες γεματες. Ευχομαι να τους φτιαξεις συντομα και το συστημα ανατολης-δυσης που ελεγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 4 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 4 Ιανουαρίου 2010 αντε πες με τοσο κελαϊδισμα την παλευεις...αν πανε ολα μαζι...''τουαλετα'' τι γινεται? ωραιο Μαριε να τα χαιρεσαι τα πουλακια σου!! υ.γ.βλεπω καλα?εχεις γερακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 4 Ιανουαρίου 2010 εκαστος στο ειδος του! πολυ καλη δουλεια! εισαι μερακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιανουαρίου 2010 #18 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Εβαλα παρα πανω και μια φωτογραφια απο μια καρδερινα δικιας μου εκτροφης, βγαζω καρδερινες παρβα και δικιες μας πανω απο 15 χρονια τοτε που ουτε μπορουσαν να το φανταστουν οτι οι καρδερινες ζευγαρωνουν. http://www.kanarini.net/breedingseason2007.html Σου ευχομαι να συνεχισεις να το κανεις για παρα πολυ ακομα. Ειναι καταπληκτικα πουλια,και ειναι κι εμενα τα αγαπημενα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Συγχαρητήρια Μάριε! Σου αφιερώνω το βίντεο, η φύση είναι ατελείωτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Συγχαρητήρια Μάριε! Σου αφιερώνω το βίντεο, η φύση είναι ατελείωτη! Απίστευτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Μπραβο ρε Μαριε!!! Φοβερη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 4 Ιανουαρίου 2010 Author #22 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω ολους σας παιδια μερικες φωτογραφιες απο μερικα αξεσουαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 4 Ιανουαρίου 2010 Author #23 Share 4 Ιανουαρίου 2010 μερικες ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 4 Ιανουαρίου 2010 Author #24 Share 4 Ιανουαρίου 2010 μερικες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Ιανουαρίου 2010 #25 Share 4 Ιανουαρίου 2010 Καψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος