Χρήστος 96 2 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2010 ξέρει κανένας τι ψάρι είναι αυτό το αγόρασε ο αδερφός μου και ούτε ρώτησε πως το λένε Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 2 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν το θυμαμαι αλλα σιγουρα δεν πηγενει με χρυσοψαρα.Πειγενει με gourami και angelfishκ.τ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν το θυμαμαι αλλα σιγουρα δεν πηγενει με χρυσοψαρα.Πειγενει με gourami και angelfishκ.τ.λ.π. το ξέρω ότι δεν πηγαίνει με χρυσόψαρα αλλά είναι του αδερφού μου και δεν με ακούει. με gourami καμία σχέση με σχήμα και μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2010 θα επαναλαβω πως πριναγορασουμε ενα ζωο,καλο θα ειναι να γνωριζουμε ορισμενα πραγματα.... ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 2 Ιανουαρίου 2010 (edited) θα επαναλαβω πως πριναγορασουμε ενα ζωο,καλο θα ειναι να γνωριζουμε ορισμενα πραγματα.... το γράφω ποιο πάνω δεν το αγόρασα εγώ αλλά ο αδερφός μου και δεν ήμουν μαζί του να ρωτήσω εγώ Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2010 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 2 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Απλος θελω να σου πω οτι παει και με gourami Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 2 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Epalzeorhynchus frenatus..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος