cholymelan 2 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2010 παιδια ενα triggerfish είναι πολυ αγριο τρωει οτι βρει ζωντανα κλπ! υπαρχει τροπος να του αλαξεις συμπεριφορά?εχω ακουσει οτι καποια ειναι ήρεμα και πολλες φορες δεν σου πειραζουνε και κοραλια!πιστευετε οτι υπαρχει η δυνατοτιτα να αλάξει η συμπεριφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 2 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Σε reef δεν βάζουμε ποτέ trigger..εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις,όπως γιά παράδειγμα το Bluethroat Triggerfish /Χanthichthys auromarginatus που τυχαίνει να έχω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Σε reef δεν βάζουμε ποτέ trigger..εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις,όπως γιά παράδειγμα το Bluethroat Triggerfish /Χanthichthys auromarginatus που τυχαίνει να έχω και εγω. Συμφωνω απολυτα. Καποιοι βαζουν και το Odonus Niger,με βασικη προυποθεση,να εχουν μπει πρωτα ολα τα ζωντανα,και οι γαριδες που θελουμε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 2 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 2 Ιανουαρίου 2010 αυτο που ανέβασα πως λέγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 2 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2010 (edited) Balistapus Undulatus.... Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2010 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 2 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 2 Ιανουαρίου 2010 γονιμοποιούν εύκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Balistapus Undulatus.... Και φτανει τα 30 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος