zakkap 30 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 Γεια εχω ενα ενυδρειο που δουλευει εδω και 3 μερες το εχω γεμισει 2 εκατοστα πριν το καπακι,το φιλτρο μ απο την ωρα που αρχησε να δουλευει παραγει ενα θορυβο,χωρις να δειχνει οτι εχει παρει κατι μεσα αν και δν μπορω να το μαθω.τι να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 30 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 το φιλτρο ειναι εσωτερικο ή εξωτερικο? τι μαρκα,μοντελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 30 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 ειναι εσωτερικο υποθετω πως και αυτο ειναι της σισσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 30 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 μηπως εχει κλεισει αερα μεσα η κεφαλη? εγω οταν στο δικο μου ειχα εσωτερικο,οταν το καθαριζα κ το ξανατοποθετουσα μεσα στην γυαλα το εβαζα οριζοντια κ το ψιλογυρναγα καθετα για να φυγει ο αερας μεσα απο την φτερωτη της αντλιας.το κουναγα δεξια-αριστερα πανω κατω κ εφευγε ολος ο αερας απο τα υλικα κ την κεφαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 30 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 εμενα μονο καθετα μπαινει αλλιως δν γινεται,επισης βρισκεται μεσα σε ενα "κλουβι"που ειναι γεματο με νερο δν ξερω που ειναι η κεφαλη ομως εχει εναν σωληνα που μεταφερει το νερο απο το κλουβι πανω στα σφουγγαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 30 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 πιστευω οτι μια φωτο του φιλτρου σου θα βοηθουσε. ή εστω καποιο λινκ. για αερας μου ακουγεται αλλα μπορει να ειναι και κακη συναρμολογηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 30 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 επισης τσεκαρε αν ο θορυβος μπορει να προερχεται απο καποιο σημειο επαφης του φιλτρου με το τζαμι κ απο τον συντονισμο να ακους θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 31 Δεκεμβρίου 2009 Author #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2009 δν ξερω το μοντελο πιθανοτατα να βαλω μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος