ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 ακομη ψάχνω το κοστος των υλικων που θα μου στηχίσει το το νεο μου 700 λύτρων γλυκου ενυδρίο.... ποσο θα μου κοστήσει ο αραγωνίτης??? υπολογίζω 40 κιλα αραγωνιτη και 40 κιλα απλη αμμος ρωταω για να μην την πατήσω απο τα pet shop.. μου ειπαν 4 ευρο το κιλο, καλα ειναι>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 ακομη ψάχνω το κοστος των υλικων που θα μου στηχίσει το το νεο μου 700 λύτρων γλυκου ενυδρίο.... ποσο θα μου κοστήσει ο αραγωνίτης??? υπολογίζω 40 κιλα αραγωνιτη και 40 κιλα απλη αμμος ρωταω για να μην την πατήσω απο τα pet shop.. μου ειπαν 4 ευρο το κιλο, καλα ειναι>? Πού;Να παω να παρω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδη ειναι καλα 4ευρο το κιλο?καπου ακουσα πως εδιναν με 2 ευρο το κιλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 Λογικα απο οτι καταλαβα πας για αφρικανικο ενυδριο σωστα..?? Αν ναι κοιταξε για πιο οικονομικη λυση την αμμο θαλασσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα θελω 50% να ειναι αραγωνιτης για να κραταει σωστα τα επιπεδα της σκληροτητας .... αρα θα χρειαστω 40 κιλα περιπου... απλα οποιος εχει αγορασει θα ηθελα να μου πει τιμη για να ξερω και να μην με κοροιδεψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 careb sea αραγωνιτης λευκος λεπτοκοκκος 45 ευρω το 14κιλο τσουβαλι. επωνυμο προιον εδω στη θεσ/νικη. για ψαξε καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 3.2 ευρο το κιλο δηλαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 3.2 ευρο το κιλο δηλαδι ναι,καπως ετσι,αλλα το ζητουμενο ειναι πως αγοραζεις ενα επωνυμο προιον με αναγραφομενα πανω ολα του τα συστατικα...σε τετοιου ειδους προιοντα,καλο ειναι να ξερεις τι βαζεις στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 οταν φτασω στο σημειο που πρεπει να τοποθετιθει ο αραγωνιτης ενυμερονω και ανεβενω θεςς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος