lozd13 28 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας.Έχω ένα ενυδρείο Eheim 60 λίτρα θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να το κάνω θαλασσινό.δεν θέλω πολλά πράγματα απλά να βάλω κλοουνακια μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 29 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω εχω μια τετοια απορια αλλα κανω αναζητηση για να βρω λυσεις ... ααα και οτι μου λενε οι εμπειροι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 29 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2009 ενα πραγμα μονο χρειαζεται παιδια και δεν εξαγοραζεται.... εμπειρια στο να διατηρεις ενα μικρο συστημα,συνεχως μεταβαλομενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να βρεις εδώ πέρα πολλές πληροφορίες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125 Ότι δεν καταλάβεις και έχεις αμφιβολίες εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας.Έχω ένα ενυδρείο Eheim 60 λίτρα θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να το κάνω θαλασσινό.δεν θέλω πολλά πράγματα απλά να βάλω κλοουνακια μέσα Ενα 60λιτρο ΜΟΝΟ με τα δυο κλοουν ειναι αρκετα ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 29 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα η σκεψη μου αν θα το εκανα νανο ρεεφ θα ηταν 2 κιλα αραγωνιτης , 3 κιλα βραχος και 2 κλοουν μεσα... αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 3 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Σε βρισκω καπως λαθος χαραλαμπε.. για ενα ενα ενυδρειο 60 λιτρων με τον σκοπο να εχεις καλη βιολογια χρειαζεσαι τουλαχιστον 10 κιλα ΖΒ και περιπου 8 με 10 κιλα αραγονιτη.. αυτα τα ολιγα.. ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΡΑΝΤΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lozd13 24 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 φιλοι μου το ενυδρειο εχει φτιαχτει τελικα θαλασσινο , ειναι στο post ''Nano Reef 60l'' .ριξτε μια ματια και πειτε εκει τις γνωμες σας . Στην πραγματικοτητα το 60l ειναι λαθος . . .το εχω κανει 100l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος