ΧΡΗΣΤΟΣ77 27 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 100Λ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: 2 ΡΑΜΙΡΕΖΙ 2 ΚΛΟΟΥΝ 2 ΓΑΤΟΨΑΡΟ ΜΠΡΟΖΕ 3 SILVER TIPS 4 ΝΕΟΝ ΤΕΤΡΑ 1 ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΟ. ΦΥΤΑ: VALISNERIA CRYPTOCORYNE ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: NO3 10 NO2 0,3 GH 10,0 KH 8,0 PH 7,8 ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΡΑΜΙΡΕΖΑΚΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΚΛΩΣΤΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Kαλως ηρθες!! Προσπαθησε να βαζεις μικροτερες φωτογραφιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλωσηρθες φιλε μου στο φορουμ μας!!! Μιας και η κατηγορια που ανοιξες το θεμα σου ειναι για καλωσορισμα, καλο θα ηταν να ξανανοιξεις το θεματακι σου στην κατηγορια "Γενικα Γλυκου Νερου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 27 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλως όρισες και από εμένα!!!!! Κάνε μια παρουσίαση το ενυδρείο σου στην κατάλληλη φόρμα υπάρχουν κάποια πράγματα στις μετρήσεις και την ψαροσύνθεση που χρήζουν συζήτησης.... Και πάλι καλως ήρθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Καλως ηρθες. Η φωτο που ανεβαζεις να ειναι 800Χ600 και οχι μεγαλυτερη γιατι οπως βλεπεις...... Και μη γραφεις κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις. Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος