Jump to content

Brachyplatystoma tigrinus

MCH

Recommended Posts

Με την (ανεκτίμητη) βοήθεια της Μαρίνας, κατάφερα να φέρω ένα ζευγάρι Brachyplatystoma tigrinus στην χώρα μας το οποίο και μεγαλώνει στα ενυδρεία του. Τον επόμενο μήνα θα φέρω ακόμη ένα άτομο (για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά). Τα ψάρια αγοράστηκαν από το Pier Aquatics και ήταν πραγματικά σε άψογη κατάσταση (όπως και όλα τα ψάρια που θα δει κανείς εκεί μέσα). Τα δύο tigrinus έχουν μέγεθος 30 και 25 εκατοστά αντίστοιχα και ελπίζω ότι σύντομα θα πάνε στο τελικό τους σπίτι !

Υπάρχουν σχέδια και για άλλα είδη στο άμεσο μέλλον .. με γατόψαρα (που φτάσαμε !!)

Μπράβο Γιώργο για τα υπέροχα αυτά ψάρια!

Περιμένουμε σύντομα φωτό!!!

όσο για το που φτάσαμε μου το εξηγείς λίγο?

όσο για το που φτάσαμε μου το εξηγείς λίγο?

22354[/snapback]

Nα σου πώ εγώ Δημήτρη ... έχεις ακούσει την παροιμία με στραβό θα κοιμηθείς? Εκεί φτάσαμε ... εγώ να παίρνω κιχλίδες και ο Γιώργος γατόψαρα. Βέβαια εγώ τα γατόψαρα τα θεωρώ αναβάθμιση ... αλλά και τα κιχλιδούλια είναι μιά γλύκα!!!

Γιώργο καλοστέριωτα ... και με το καλό και τα υπόλοιπα. Έφαγε ο μικρός?

Ο μικρός έφαγε (κατά πάσα πιθανότητα..) Ο μεγάλος καταβροχθίζει ό,τι του πέφτει μέσα στο ενυδρείο με μία ταχύτητα που εντυπωσιάζει.. Μόλις δεις το φαγητό μετά βλέπεις και ένα στόμα ...

Οσον αφορά την αναβάθμιση, ουσιαστικά δεν έχω ακόμη .. μεταφερθεί... στον χώρο των γατόψαρων... αν και οι πιέσεις είναι φοβερές... (όχι ότι δεν είναι και πρόκληση).

Τώρα μου την έχει καρφώσει (κυρίως ελέω Μαρίνας) με 1-2 είδη τα οποία θα προσπαθήσω να ζευγαρώσω (π.χ. L025 - με την βοήθειά σου) και μετά βλέπουμε...

Μόλις προστεθούν και τα καινούργια είδη (HL) θα είμαι τακτοποιημένος...

Έγινε επεξεργασία - MCH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...