tsoum 30 Δεκεμβρίου 2009 Author #26 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 Και γιατί είναι μακράν το καλύτερο smartphone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 30 Δεκεμβρίου 2009 #27 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 Βρε πάρε iPhone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 30 Δεκεμβρίου 2009 #28 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 samsung omnia II Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 30 Δεκεμβρίου 2009 #29 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 μαζι με τα παραπανω ριξε κ μια ματια στο nokia n97 mini προσωπικα το θεωρω μακραν το καλυτερο εξυπνο κινητο στην αγορα με Α-GPS κ αν θες κ wifi ειναι οτι πιο ευχρηστο το συρομενο QWERTY πληκτρολογιο. Και γιατί είναι μακράν το καλύτερο smartphone? το εχω κανει bold,εχω απαντησει ηδη. εχει gps οπως λεει (δεν ειμαι κατοχος του κινητου) κ με το QWERTY πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ ευκολη η χρηση wireless internet.προσωπικα δεν ψαρωνω με τα 12megapixel γιατι οση αναλυση κ να εχει, ειναι ενα κινητο πανω απ ολα.δεν θα παω διακοπες κ θα αφησω την φωτογραφικη μου σπιτι. αυτα απο μενα,καλες αγορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Ιανουαρίου 2010 Author #30 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Τελικά κατέληξα σ'αυτό που σκεφτόμουν αρχικά.... SE Satio. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος