Maxiteck 24 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Για σας με λενε Νανα και ειμαι νεα σ'αυτο το φορουμ!! Ειμαι απο την Κυπρο και ειμαι κατοχος ενος ενυδρειου! Πρεπει να παραδεχτω πως ειμαι λιγακι ασχετη με την φροντιδα του καθως και των ψαριων μου αλλα να ειναι καλα ο πατερας μου που ολο και κατι παραπανω ξερει... εχω ιδιαίτερη αγαπη στα δυο μου ψαρακια μονομάχους την Στελλιτσα και την Ανόρθωση (ονομα ποδοσφαιρικής ομαδας τησ Κυπρου) ελπιζω να μαθω αρκετα απο αυτο το φορουμ εμμ.... αυτα ειχα να πω και να μια φωτογραφία της Ανόρθωσης της κουκλίτσας μου!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες Υπάρχει πολύ υλικό εδώ μέσα για να μάθεις ότι χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxiteck 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Οντως το παρατηρησα αυτο....!!!!! Χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το φορουμ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos gwgw 24 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 και καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 24 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Για σας με λενε Νανα και ειμαι νεα σ'αυτο το φορουμ!! Ειμαι απο την Κυπρο και ειμαι κατοχος ενος ενυδρειου! Πρεπει να παραδεχτω πως ειμαι λιγακι ασχετη με την φροντιδα του καθως και των ψαριων μου αλλα να ειναι καλα ο πατερας μου που ολο και κατι παραπανω ξερει... εχω ιδιαίτερη αγαπη στα δυο μου ψαρακια μονομάχους την Στελλιτσα και την Ανόρθωση (ονομα ποδοσφαιρικής ομαδας τησ Κυπρου) ελπιζω να μαθω αρκετα απο αυτο το φορουμ εμμ.... αυτα ειχα να πω και να μια φωτογραφία της Ανόρθωσης της κουκλίτσας μου!!!!!!!!!!!!! καλως ηρθες!! λυπαμαι που θα στο πω αλλα (η) ανορθωσης ειναι (ο) ανορθωσης, ενας πολυ ομορφος αρσενικος μονομαχος! να τον χαιρεσαι κ καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxiteck 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #10 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 καλως ηρθες!! λυπαμαι που θα στο πω αλλα (η) ανορθωσης ειναι (ο) ανορθωσης, ενας πολυ ομορφος αρσενικος μονομαχος! να τον χαιρεσαι κ καλη συνεχεια το καημένο το ψαρακι μου!!!!!! του αλλαξα και φύλλο !!!! δεν θελω να φανταστω τι θα γινόταν αν μπορούσε να μιλάει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Kαλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Δεκεμβρίου 2009 #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 25 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 2 Ιουνίου 2011 #15 Share 2 Ιουνίου 2011 (edited) Για σας με λενε Νανα και ειμαι νεα σ'αυτο το φορουμ!! Ειμαι απο την Κυπρο και ειμαι κατοχος ενος ενυδρειου! Πρεπει να παραδεχτω πως ειμαι λιγακι ασχετη με την φροντιδα του καθως και των ψαριων μου αλλα να ειναι καλα ο πατερας μου που ολο και κατι παραπανω ξερει... εχω ιδιαίτερη αγαπη στα δυο μου ψαρακια μονομάχους την Στελλιτσα και την Ανόρθωση (ονομα ποδοσφαιρικής ομαδας τησ Κυπρου) ελπιζω να μαθω αρκετα απο αυτο το φορουμ εμμ.... αυτα ειχα να πω και να μια φωτογραφία της Ανόρθωσης της κουκλίτσας μου!!!!!!!!!!!!! Δώσε το παρόν σου σε αυτο το ποστ..να μετριόμαστε!! Κυπρος. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts