fitos100 23 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ και λίγο καιρό, έχω απευθείας μέσα στο ενυδρείο πέτρα που βγάζει οξυγόνο. Επειδή ο κυκλοφορητής σπρώχνει τις φυσαλίδες δημιουργείται χάος. Για αυτό και εγώ έβαλα την πέτρα στο πίσω μέρος του ενυδρείου σ' ένα θάλαμο που υπάρχει. Υπάρχει πρόβλημα στο που θα βάλω το οξυγόνο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Μα δεν υπάρχει λόγος να βάλεις οξυγόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Οχι κανενα προβλημα αν και εγω προτιμω χωρις οξυγονο γιατι ειχα το ιδιο προβλημα,η εξοδος του φιλτρου μου σκορπουσε τις φυσαλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Η οξυγόνωση με αερόπετρα δεν σου παρέχει τίποτα υπό κανονικές συνθήκες, μιας και το νερό οξυγονώνεται απο την ανατάραξη που υπάρχει στην επιφάνεια του νερού από τους κυκλοφορητές. Θα χρειαστεί επιπλέον οξυγόνωση (με την αερόπετρα) εάν χρησιμοποιήσεις κάποια θεραπεία όπως π.χ. το ChemiClean που είναι για το κυανοβακτήριο που η ίδια η εταιρία συστήνει επιπλέον αερισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 23 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλά για να καταλάβω και εγώ.. Η αλήθεια είναι ότι έχω αντάραξη της επιφάνειας από την έξοδο της αντλίας. Είναι αρκετό όμως αυτό?? δε χρειάζονται αυτές οι φυσαλίδες αέρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 η οξυγονωση φιλε μου επιτυχγανεται με σωστο και δυνατο σκιμαρισμα και οχι με αεραντλιες και μπουρμπουληθρες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 24 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 η οξυγονωση φιλε μου επιτυχγανεται με σωστο και δυνατο σκιμαρισμα και οχι με αεραντλιες και μπουρμπουληθρες..... Ακριβώς έτσι.....τι μου θύμισε τώρα ο φίλος.....τα παλιά τα χρόνια πουδεν υπήρχαν τα ανάλογα σημερινάμέσα και ψάχναμε τις άκρες με μπουρμπουλίθρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 24 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Ακριβώς έτσι.....τι μου θύμισε τώρα ο φίλος.....τα παλιά τα χρόνια πουδεν υπήρχαν τα ανάλογα σημερινάμέσα και ψάχναμε τις άκρες με μπουρμπουλίθρες!!! Τα πραγματα πολλες φορες ειναι πολυ απλα και εμεις σαν ειδος εχουμε την ταση να τα κανουμε δυσκολα! Το πλεον απλο ειναι μηπως οι θαλασσα και η λιμνη εχει αεραντλια? Εκει πως εχουμε οξυγονο? Υ.Γ. Η αεραντλια παρολα αυτα χρειαζεται για ειδικους ομως λογους και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2009 - blackghost7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος