herbi 23 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Carinotetraodon imitator η Carinotetraodon travancoricus . εχω ενα ενιδριακι 30 λιτρα το οποιο θελω να βαλω ενα απο τα 2 παραπανω ειδη. επισης τη αριθμο μου προτινεται ενα αρσενικο και 1 θηλικο η 2;; επισης φοτιστικο με τσιμπιδες και ενα εξοτερικο φιλτρακι... αγορα απο που;; ευχαριστο εκτων προτερων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 1Α + 2Θ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 23 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 να και τα παφερακια!Χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο σου να φανταστω Αντρεα? 30λιτρο ενυδρειο με εξωτερικο φιλτρο?σιγα μην κανεις και sump!!υπερβολη νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 να και τα παφερακια!Χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο σου να φανταστω Αντρεα? 30λιτρο ενυδρειο με εξωτερικο φιλτρο?σιγα μην κανεις και sump!!υπερβολη νομιζω... εξωτερικο-κρεμαστο φανταζομαι.... 30 λιτρα ειναι οριακα κ θα πρεπει να προσεξεις πολυ το στησιμο κ τη βιολογια του ενυδρειου σου.. καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 (edited) ενοειται κρεμαστο.. εχω στο μιαλομου ενα setuo θα δειξει τωρα.. γιατι οχι ο αγιος βασιλις να μην ερθει και σε μενα; Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2009 - herbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Kυκλοφορει ενα πολυ οικονομικο μικρο εξωτερικο φιλτρο στο e-bay.... Ψαξτο λίγο.... Θα το ξανακοιταξω και θα σου ποσταρο το λινκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 I found them!!! http://cgi.ebay.com/Zoo-Med-501-NEW-Turtle...=item35a5cf0d5f http://cgi.ebay.com/BOYU-CANISTER-EXTERNAL...=item3ca4e779d5 Με λιγο υπομονη θα τα βρεις και φθοινοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 24 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 To έχω πάνω από χρόνο. Το πήρα από το zooroyal Δεν μπορούσα να βάλω κρεμαστό γιατί έχω καλό καπάκι. Αλλά στο ανοικτό ενυδρείο μου, έχω κρεμαστό και το προτιμώ. Χωρίς σωλήνες και πολύ πιο εύκολο στην συντήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 στην ελλαδα το φιλτρο αυτο δεν υπαρχει?? κανεις δεν το φερνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #10 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 (edited) τι θε λεγαται για αυτο;;http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1441 η του πευτει πολη μεγαλο;; http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1441 Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2009 - herbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 24 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα εξωτερικό φίλτρο να ξενοιάσεις και με τη βιολογία του μικρού ενυδρείου. Εγώ στο 37λιτρό μου έχω ένα ex700 και έβγαλα και το εσωτερικό που είχε. Αμμωνία μόνιμα στο 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα εξωτερικό φίλτρο να ξενοιάσεις και με τη βιολογία του μικρού ενυδρείου. Εγώ στο 37λιτρό μου έχω ένα ex700 και έβγαλα και το εσωτερικό που είχε. Αμμωνία μόνιμα στο 0 αν και το βρισκο υπερβολικο το σηγκεκριμενω εγω εκει που θα μπει το ενιδριακι δεν μπενει εξωτερικο φιλτρακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 30 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι να πάρεις κάποιο σαν αυτό το κρεμαστό, καλύτερα να πάρεις κάποια λίγο μεγαλύτερη εκδοση, για να έχει πολυ χώρο για τα υλικά, και η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή. Για την ροή δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατι ρυθμίζεται απο την κόκκινη βανίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 30 Δεκεμβρίου 2009 Author #14 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι να πάρεις κάποιο σαν αυτό το κρεμαστό, καλύτερα να πάρεις κάποια λίγο μεγαλύτερη εκδοση, για να έχει πολυ χώρο για τα υλικά, και η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή. Για την ροή δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατι ρυθμίζεται απο την κόκκινη βανίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 30 Δεκεμβρίου 2009 #15 Share 30 Δεκεμβρίου 2009 οποτε Αντρεα αν εχεις χωρο παρε αυτο και εισαι αρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος