viciouscircle 23 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Έχω την χαρά να σας παρουσιάσω διαφάνειες από το μάθημα του καθηγητή μου στο μάθημα της λαχανοκομίας. Πρόκειται για άνθρωπο εξειδικευμένο στον τομέα της υδροπονίας στην Ελλάδα που χαίρεται να μοιράζεται τη γνώση: http://www.aua.gr/gr/dep/fit/laxanokomia/GL_ppt8.pdf Μπορούμε σίγουρα να μάθουμε κάποια παραπάνω πράγματα από τις υδροπονικές καλλιέργειες και να τα εφαρμόσουμε στην υγρή λίπανση των φυτεμένων μας ενυδρείων. Κάποια χρήσιμα στοιχεία για αρχή: Κάποιες ενδεικτικές αναλογίες για τομάτα και αγγούρι, προσέξτε οτι τα κύρια θρεπτικά (μακροστοιχεία) αναγράφονται σε millimole/lt ενώ τα ιχνοστοιχεία σε micromole/lt δηλαδή χίλιες φορές λιγότερο. Και άλλο ένα χρήσιμο στοιχείο για όσους φτιάχνουν το δικό τους λίπασμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος