Charalampos 23 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα παιδια ... θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε και εσεις ποιο ειναι το αρσενικο και ποιο το θηλυκο.. Και στην κατασταση εγκυμοσηνης τι γινεται;;; ( Κατι για ενα πτερυγιο εχω ακουσει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon 23 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Καλημερα παιδια ... θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε και εσεις ποιο ειναι το αρσενικο και ποιο το θηλυκο.. Και στην κατασταση εγκυμοσηνης τι γινεται;;; ( Κατι για ενα πτερυγιο εχω ακουσει ) Το σίγουρο στα ζωοτόκα είναι να ψάξεις το γονιπόδιο που έχουν τα αρσενικά ενώ τα θηλυκά έχουν κανονικό πτερύγιο. (δες εδώ: http://z.about.com/w/experts/Freshwater-Aq...sus-Female.jpg) Tα δικά σου πισεύω ότι είναι sailfin Mollies δες: http://www.flmnh.ufl.edu/fish/Gallery/Desc...ilfinMolly.html Αυτό με το μεγάλο πτερύγιο είναι αρσενικό και το άλλο με το μικρό πτερύγιο είναι θηλυκό. Γενικά στα ζωοτόκα (αν δεν κάνω λάθος) τα πιο όμορφα (φανταχτερά) είναι τα αρσενικά. Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2009 - cpapakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 24 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Δικιο εχει ο φιλος Λαμπη.Ο αριστερα ειναι ο αρσενικος.Αν εχεις καλο νερο,εννοω συνθηκες και δεν εχεις συνεχεια μεταβολες,θα γινεις συντομα μπαμπας Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 παντου και παντα τα αρσενικα ειναι ποιο φαντακτερα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 24 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 παντου και παντα τα αρσενικα ειναι ποιο φαντακτερα........ Σωστος ο παιχτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος