PsyTrancer 22 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Διαστασεις:60χ30χ30 Λιτρα:54 μεικτα ~ 40 καθαρα Φιλτρανση:Το εσωτερικο φιλτρο που φαινεται στις φωτο με σφουγγαρι κ siporax(λ/ω δεν θυμαμαι...) Φωτισμος:1χΤ8 Sylvania Gro lux Ζωντανα: 7 Red Cherrys κ 7-8 helenas... Διακοσμος:Οτι βλεπεται! Αλλες ρουτινες: Εβδομαδιαια αλλαγη νερου 25-30% + σκουπα βυθου 1 φορα τον μηνα περιπου.... χρονος λειτουργειας: 3,5 μηνες .. Να κ το γαριδοενυδρειακι μου! Αν κ 'εχει δειξει' αρκετα μετα τις τελευταιες αλλαγες, σιγουρα θα προστεθουν στην πορεια κανα 2 κλαδακια-ριζες, οπως κ πολυ moss..(οταν την βρω!) Ο φιλος κ συνονοματος μου ομως θα μας πει την διαφορα καθως μονο αυτος το ειχε δει πριν!!! ΠαΑαΑΝοΟοΟο.... Καθε προταση-παρατηρηση ευπροσδεκτη!! Απο του κατοικους του βαζω μια 2 φωτο ..καθως περισσοτες υπαρχουν Εδω. Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2009 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 22 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια!!!!! Με το σωστο στησιμο, το ενυδρειο δειχνει πολυ μεγαλυτερο... Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2009 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Aμαν Ελα ρε, πολυ καλυτερα τωρα!!! Φανταστικο, θα ερθω να το δω απο κοντα συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 22 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 τελειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλή δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 22 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλό φίλε, η φώτο με τον μπλε φωτισμό και την ιπτάμενη γαρίδα είναι κορυφαία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 22 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλό φίλε μου να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα πολυ καλο... Πολυ γρηγορη εξελιξη..Μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 23 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Παρα πολυ ομορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 23 Δεκεμβρίου 2009 Author #11 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Την καλημερα μου στο φορουμ! Ευχαριστω ολους !!!! Μπορω να πω οτι εχει αρχισει να μου αρεσει υπερβολικα πολυ απο την ωρα που το εφερα σε αυτη την κατασταση!Αντε να δουμε πως θα ειναι οταν τελειωσει !! @panos1990 Ειδες Πανος?! Κ εγω ετσι ειπα μολις το ειδα απο μακρια! "αμαν !τι το'χα παρατημενο τουτο το πραγμα!!?!?" Πριν ηταν απλα μια γυαλα με 5 φυτα διασπαρτα κ 7 γαριδες που δεν φαινοντουσαν ποτε! @viciouscircle Αυτη την φωτο την εχω wallpaper!! (βεβαια καθε βδομαδα βρισκω κιαλλο...!!) πιστευω οτι σε κανα μηνα θα εχουμε κ την τελικη κ ποιο ολοκληρωμενη παρουσιαση ολων μιας κ ολα τα ενυδρεια μου ξαναστηθηκαν μετα το καλοκαιρι...οποτε ολα ειναι κ φρεσκα ακομα! Ευχαριστω κ παλι ολους για τα καλα σας λογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 26 Δεκεμβρίου 2009 Author #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 Καθε μερα ολο κ καλυτερες..... Πιστευω οτι δεν συγκρινονται καν με τις προηγουμενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 πολυ ομορφες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 26 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 μπραβω φιλε κατακοκκινες και αυγομενες παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Δεκεμβρίου 2009 #15 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 (edited) - Πολυ ωραιο ενυδρειο. - Θα μπορουσες να ανφερεις και παραμετρους νερου? - Εχεις παρατηρησει καθολου να εξαφανιζονται γαριδες απο τα helena? Εχω διαβασει διαφορες αποψεις. Αλλοι εχουν προβλημα και αλλοι οχι. Μηπως παιζει ρολο το ταισμα ή το μεγεθος γαριδων και helena? Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 26 Δεκεμβρίου 2009 Author #16 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβείς μετρησεις δεν εχω αυτη την στιγμη,οταν κανω θα ανεβασω...(οι τιμες βρισκονται στο ιδιο επιπεδο με της βρυσης μου περιπου...(gh=11 αν θυμαμαι καλα,ph=7,7 ,νο3 τωρα δεν εχω μιας κ εκανα αλλαγη χθες...τα αλλα δεν τα θυμαμαι...) Υπαρχει μια πιθανοτητα να τις τρωνε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Τωρα που το ειπες το σκεφτηκα....Λες?!?!?!?! εχει πολλες κρυψωνες κ δεν μπορω να δω αν ειναι ολες ! ειχα βαλει 7 κ εδω κ καιρο δεν εχω δει πανω απο 5 να κυκλοφορουν.... Αν κ εχω αρχισει να τα μεταφερω σε αλλο ενυδρειο μιας κ σε αυτο δεν εχουν αφησει σχεδον κανενα-παρασιτο-σαλιγκαρι, εχουν γεμισει κ τον τοπο αυγα κιολας οποτε τα μαζευω σιγα σιγα κ τα βαζω σε αλλο οπου τα χρειαζεται περισσοτερο!κ αν εμφανστουν παλι τα παρασιτα...θα τα περιμενουν τα μωρα τους!! θα τα παρακολουθησω περισσοτερο στην πορεια μηπως δω τπτ...... Ευχαριστω για τα καλα λογια ολων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 26 Δεκεμβρίου 2009 #17 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 Τρομερες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος