Δίας 21 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτά είναι! Κανονικό κατοικίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 τρελα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 21 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 αυτα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα... τα ψαράκια έχουν δερματικά παράσιτα και αυτός νομίζει πως κάθονται και τα χαιδεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2009 Author #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα... τα ψαράκια έχουν δερματικά παράσιτα και αυτός νομίζει πως κάθονται και τα χαιδεύει... Θα μας πουν οι γνωριζοντες.............εγω δεν τα ξερω ολα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 22 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Θα μας πουν οι γνωριζοντες.............εγω δεν τα ξερω ολα.......... Στράτο καλημέρα και χρόνια πολλά λίγο χιούμορ έκανα που μάλλον ήταν αποτυχία...ΣΥΓΝΩΜΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 22 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Οπως ακριβως το λεει ο τιτλος. Ενα γιατρο, ενα γιατρο ο Στρατος την δαγκωσε τη λαμαρινα. Σταματη, Πολλατο βοηθειαααα. Κωστα αμα ζηλευεις φτιαξε δισκοενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 22 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Στράτο καλημέρα και χρόνια πολλά λίγο χιούμορ έκανα που μάλλον ήταν αποτυχία...ΣΥΓΝΩΜΗ Αρε στρατο σε εχουν παρει στο ψιλο με τη δισκοκαψουρα σου και σε δουλεουν . Στρατο σε ευχαρισουμε για το υπεροχο βιντεακι , δειχνει σε τι βαθμο μπορει να φτασει η κοινωνικοποιηση του δισκου Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2009 - pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 22 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Μην το κάνετε αυτό ρε, μου δημιουργείτε πρό-βλημα Μπράβο ρε Στράτο! Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2009 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 22 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Ζηλιαρηδες Αφρικανοι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Δεκεμβρίου 2009 #12 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Βλεπω στις νεες δημοσιευσεις Τιτλος θεματος ......... Κατηγορια ............. Ξεκινησε απο Real Love ...............Discus Lovers ..................Dias Τι να πεις? Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 22 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο βίντεο μπράβο πόσο καιρό τον έχεις τον μάγκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2009 Author #14 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Βλεπω στις νεες δημοσιευσεις Τιτλος θεματος ......... Κατηγορια ............. Ξεκινησε απο Real Love ...............Discus Lovers ..................Dias Τι να πεις? Εσυ μη μιλας,που οπου βρεθεις κι οπου σταθεις ρωτας για τα αφρικανικα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Δεκεμβρίου 2009 #15 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Εσυ μη μιλας,που οπου βρεθεις κι οπου σταθεις ρωτας για τα αφρικανικα............... Ναι ρωταω για να πεταω μεσα το βρωμικο νερο της οσμωσης, να μη λερωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Δεκεμβρίου 2009 #16 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο βίντεο μπράβο πόσο καιρό τον έχεις τον μάγκα? Δεν ειναι δικος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2009 Author #17 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι δικος του. Ακριβως. Βιντεο απο το youtube ειναι.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2009 Author #18 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Στράτο καλημέρα και χρόνια πολλά λίγο χιούμορ έκανα που μάλλον ήταν αποτυχία...ΣΥΓΝΩΜΗ Δεν το καταλαβα Κωστα.Συγνωμη και απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 22 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι δικος του. Αμεσως να πεις την κακια σου εσυ. Του Στρατου κανουν και τουμπες οταν τον βλεπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2009 Author #20 Share 22 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Αρε στρατο σε εχουν παρει στο ψιλο με τη δισκοκαψουρα σου και σε δουλεουν . Στρατο σε ευχαρισουμε για το υπεροχο βιντεακι , δειχνει σε τι βαθμο μπορει να φτασει η κοινωνικοποιηση του δισκου Xρηστο μου ειμαι καψουρης με ολα τα ζωντανα.Απο αυτα δε βλεπεις αχαριστια.Γι'αυτο εκτος απο τα ψαρια,εχω σκυλο,πουλια,κουνελια,και ποιος ξερει τι αλλο ακομα θα αποκτησω..................... Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 23 Δεκεμβρίου 2009 #21 Share 23 Δεκεμβρίου 2009 Xρηστο μου ειμαι καψουρης με ολα τα ζωντανα.Απο αυτα δε βλεπεις αχαριστια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 24 Δεκεμβρίου 2009 #22 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 Στράτο, άστους να λένε, ζηλεύουν Αμερικάνες ,Αφρικάνες ,Ασίας,Μαδαγασκάρης... όσο ποιό πολλά τόσο ποιό καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος