@@nikos@@ 21 Ιανουαρίου 2010 Author #26 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Εφτιαξα και μου ζηταει λογαριασμο τραπεζας,να επιλεξω τροπο πληρωμης και κατι τετοια και τωρα μπλοκαρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Ιανουαρίου 2010 #27 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον έχεις κάνει επιλογή για pro, προσπάθησε να βρεις τον απλό λογαριασμό που είναι δωρεάν και ζητάει μόνο mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 21 Ιανουαρίου 2010 Author #28 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Γραψε λαθος καπου αλλου ειχα μπει!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 21 Ιανουαρίου 2010 Author #29 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Συγνωμη που τριπλοποσταρω αλλα βαζω το link και το βαζω μεσα σε [/img] και λεει "Δεν επιτρέπονται Δυναμικές Σελίδες σε ετικέτες" τι κανω? Οριστε το λινκ! http://s996.photobucket.com/albums/af89/Mr...pg&newest=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Ιανουαρίου 2010 #30 Share 21 Ιανουαρίου 2010 θα πατας μονο εκει αριστερα που λεει IMG Code και θα το κανεις απέυθειας επικολληση στο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 21 Ιανουαρίου 2010 Author #31 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Ιανουαρίου 2010 #32 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Να τα τα μωρά μου! Μπράβο Νίκο μια χαρά τα πας, καλά γεννητούρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 22 Ιανουαρίου 2010 Author #33 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Ετοιμο το γαριδοενυδρειο μου!Πως να ανεβασω φωτογραφιες να φαινονται κατυθειαν μεγαλες?(απο το pc θα τις ανεβασω) ΥΓ δεν εχω τελειωσει ακομα,θα βγαλο το cuba και θα φτιαξω ταπιτα απο java moss! Εχω μια τροφη της dennerle 20% algen & 10% spirulina ποσο πρεπει να ταιζω (15 γαριδες εχω) και καθε ποτε? Dennerle CrustaGran ειναι η τροφη! http://www.teichbau-profi.de/resources/use...-100-ml-137-137. Εδω ειναι η τροφη! Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για τα γαριδακια!!!!!!!! Καθε ποτε ταιζω και ποσο? Εχω και μια μαμα που κουβαλαει αυγα!!!Να ρωτησω παλι,αν γενησει η κυρια τα γαριδακια τις τα αφηνω μεσα στο ενυδρειο κανονικα η τις βαζω σε γενιστρα??Υπαρχει κυνδινος να τις ρουφηξει το φιλτρο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος