dartman 15 Μαίου 2006 #1 Share 15 Μαίου 2006 Mαθήτρια καλεί 1267 για ενεργοποίηση B-free: - "Tι πρέπει να κάνω για να έχω αναγνώριση κλήσεων;" - "Θα χρειαστεί να καλέσετε 1275. " - "Nα καλέσω 12 και 20 που έχω διάλειμμα;" - "Γράφω τον κωδικό και δεν τον παίρνει..." - "Πάρτε πιο αργά τα νούμερα." - "Δηλαδή κατά τι ώρα;" - Παρακαλώ, μέχρι τι ώρα είστε; - Eίμαστε 24 ώρες το 24ωρο. - Δηλαδή, μέχρι τι ώρα; - Οχι, όχι, είμαστε 24 ώρες. Συνέχεια. Aπό τις 12 το πρωί μέχρι την άλλη μέρα στις 12 το πρωί. - E! Πες μου κοπέλα μου ότι κλείνετε στις 12. - "Θέλετε να ενεργοποιήσουμε τον προσωπικό τηλεφωνητή σας;" - "Tι πράμα;" - "Nα σας αφήνουν μηνύματα, εάν δεν απαντάτε. . . Θα καλείτε και η κοπέλα θα σας λέει «έχετε 1 νέο μήνυμα». . . " - "Kαι αν η κοπέλα δεν είναι εκεί;" - "Tο μήνυμα είναι ηχογραφημένο. Eίναι πάντα εκεί. " - "Mα εγώ δεν θέλω να ακούνε άλλοι τα μηνύματά μου!" - Η ΕΛΠΑ τι τηλέφωνο έχει; - Η ΕΛΠΑ είπατε; - Ναι, ξέρεις, η Express Service. - "Τι συσκευή έχετε;" - "Δεν ξέρω, αυτή που μοιάζει με τούβλο. - To τηλέφωνό σας είναι με πάγιο ή είναι B-free; - Xμ. . . δεν ξέρω. Mάλλον είναι B-free γιατί είναι λίγο χονδρουλό! - "Γεια σας. Δεν έχω παραλάβει τον λογαριασμό μου. Τι θα κάνω τώρα; Πως θα τον πληρώσω;" - "Θα σας δώσω τον αριθμό του λογαριασμού για να μπορέσετε να τον εξοφλήσετε σε τράπεζα." - "Μπράβο κοπέλα μου. Να μου πεις και πόσο είναι (τα λεφτά)." - "Μάλιστα. Σημειώνετε;" - "Ναι." - "0000145698742002..." Εξαγριωμένη η συνδρομήτρια πριν προλάβει να τελειώσει η υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου: - "Μα καλά όλα αυτά τα τηλεφωνήματα ποιος τα έκανε; Εγώ δεν πληρώνω τίποτα." H σύζυγος καλεί για το λογαριασμό του συζύγου: - Πείτε μου το AΦM. - Δεν το θυμάμαι. - Πείτε μου την ημερομηνία γεννήσεως. - Tο 1962. - To ποσό που πρέπει να εξοφλήσετε είναι 62.133 δραχμές - Tι θέλετε να πείτε δηλαδή, ότι το ποσό του λογαριασμού βγαίνει από την ημερομηνία γεννήσεως; Γεια σας! Aπό την αρχή της σύνδεσης δεν έχω λάβει λογαριασμό. - Σε ποια διεύθυνση έχετε δηλώσει να αποστέλλονται οι λογαριασμοί σας; - Στη διεύθυνση τάδε... - Kι εμείς αυτή τη διεύθυνση έχουμε. - Aλήθεια; Πού μένετε; - Εχετε σύνδεση με συμβόλαιο ή B-free; - Mε μπαταρία! - Nα σας αφήσουμε ένα τηλέφωνο, να μας καλέσει ο γιος σας; - Πού να σας καλέσει, παιδάκι μου, ένα μικρό σπιτάκι έχουμε, πού να χωρέσετε όλοι; - Έχετε προσωπικό τηλεφωνητή, κύριε; - Οχι, έχω όμως γραμματέα! - Παρακαλώ, τι σημαίνει το «erase»; - Διαγραφή, αλλά γιατί έχετε το menu του τηλεφώνου σας στα αγγλικά; - Γιατί έτσι με βολεύει καλύτερα! Σε κατάστημα service κινητής τηλεφωνίας γίνεται ο εξής διάλογος: - "Γεια σας έχω πρόβλημα με το κινητό μου, αδειάζει η μπαταρία του αμέσως." - "θα πρέπει να αγοράσετε καινούρια μπαταρία κύριε." - "Μάλιστα τι τύπος είναι;" - "Λιθίου 3.6 volt κύριε." - "Να πάρω καλύτερα durasel αλκαλικές που είναι και σίγουρες γιατί το λίθιο δεν το ξέρω;" (03. 00 π. μ. στις Πληροφορίες): - Ενα πακέτο τσιγάρα μπορείς να μου φέρεις; - ;;; - Ένα περίπτερο στην Aίγινα έστω; Ρωτάει μια κοπέλα στην υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας: - "Εσείς που ξέρετε από κινητά για πείτε μου, γιατί όταν ανοίγω το κινητό μου, μου λέει 'βάλτε την κάρτα sim';" - "Έχετε βάλει την καρτα sim;" απαντάει ο υπάλληλος. - "Όχι, έχω βάλει cosmote." - "Mου δίνετε παρακαλώ την ημερομηνία γεννήσεως της συνδρομήτριας;" - "Aααα, δεν θυμάμαι, το καλοκαιράκι γεννήθηκε όμως!" - "Δεν έχω κάλυψη. " - "Σε ποιο σημείο είστε;" - "Στο σπίτι του Θόδωρα. " - "Θα ήθελα να ακυρώσω το νούμερο του αδελφού μου. " - "Θα πρέπει να μας καλέσει ο ίδιος. " - "Mα, είμαστε δίδυμοι!" - Eίναι η δεύτερη φορά που καλώ. Έχω τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων, αλλά δε μπορώ να τον βάλω. Θα με βοηθήσετε; - Bεβαίως. Πηγαίνετε παρακαλώ στο κέντρο εξυπηρέτησης. Πατήστε το μηδέν για λίγο μέχρι να εμφανιστεί (+). - Nαι, ναι! Έχει βγει το (+). - Ωραία, πληκτρολογήστε τώρα τον υπόλοιπο αριθμό. - Tο χέρι μου να το βγάλω από το μηδέν; - Το τηλέφωνο του Αποστόλη, του παιδίατρου θα ήθελα. - Ποιο είναι το επίθετό του; - Δεν το θυμάμαι - "Παρακαλώ, βγάλτε την κάρτα από το κινητό σας. " - "Δεν μπορώ να τη βγάλω. " - "Γιατί;" - "Εχω βάλει κόλλα στιγμής και έχει κολλήσει με το κινητό!" - ''θα πρεπει να μας παρει ο παππους σας,γιατι σε αυτου το ονομα ειναι η συνδεση - ''τωωωρα που να σας παρει αυτος,ειναι 90 χρονων και δεν ακουει κιολας -''και γιατι εκανε συνδρομη; -''γιατι τοτε ακουγε... Σε καταστημα κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ ένας πελάτης λέει: - "Γεια σας! Έχω πάρει ένα τηλέφωνο από εδώ με bluetooth και δεν δουλεύει, είναι χαλασμένο..." Και η πωλήτρια ρωτάει: - "Δηλαδή τι παρουσίασε;" - "Προσπάθησα να στείλω ένα μύνημα στον φίλο μου στην Θεσσαλονίκη και δεν πάει...!!!!!" Σε καταστημα κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ ένας γύφτος, ρωτά την πωλήτρια: - Με παίρνει κάποιος τηλέφωνο που δεν τον ξέρω, κάνει ΜΠΙΠ και το κλείνει αλλά εμφανίζεται το όνομά του στην οθόνη. - Αυτό είναι αδύνατο κύριε. Μόνο εάν έχετε το όνομα στον κατάλογο εμφανίζεται. - Αφού δεν τον ξέρω σας λέω. "ΛΟΟΥ ΜΠΑΤΑΡ" τον λένε, ποιος ειναι αυτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 15 Μαίου 2006 #2 Share 15 Μαίου 2006 Πολυ καλα ολα φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIAS7777 15 Μαίου 2006 #3 Share 15 Μαίου 2006 KALAAA KALAA OLLA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 15 Μαίου 2006 #4 Share 15 Μαίου 2006 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 15 Μαίου 2006 #5 Share 15 Μαίου 2006 Αντωνάκη 8 ώρες την ημέρα ακούω τέτοιες μα#$@^(*Ο$(^@^ και τώρα που βραδιάζει μπαίνω στο Aquazone να χαλαρώσω λιγάκι εεε μην διαβάζω τις ιδιες μα#%&@&$@(()@. Έχεις πετύχει και το αντικείμενο εργασίας!!! Καλά πέραν του ότι εγώ τα ακούω κάθε μέρα και δεν μου κάνει πλέον καμία αίσθηση, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ στόκοι!!!!! -Μου λέτε παρακαλώ τον αριθμό του κινητού σας; -69********* -Σε ποιο όνομα είναι η σύνδεση; - Παπαδόπουλος (το όνομα είναι εντελώς τυχαίο) -Το μικρό σας; -Κοιμάται -;;;;;;;;;;;;;; Το άτομο μας έστειλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Μαίου 2006 Author #6 Share 16 Μαίου 2006 Και γω τα ιδια ακουω ολη μερα αλλα δε μπορεις να πεις, μερικα σε κανουν να γελας παρα πολυ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 16 Μαίου 2006 #7 Share 16 Μαίου 2006 Μου θυμίζει το : "Μπαίνει ένας τύπος σε ενα ταξί και τον ρωτάει ο ταξιτζής ; Ταξιτζής : Που πάμε ; Τύπος : Γιατί θα ρθείς και συ ; Ταξιτζής : Τύπος : Τέλος πάντων στην αδερφή μου ; Ταξιτζής : Που μένει ; Τύπος : Ακόμα στο νοίκι η κακομοίρα Ταξιτζής : Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 16 Μαίου 2006 #8 Share 16 Μαίου 2006 Οτι με μερικά γελάς πάρα πολύ είναι γεγονός Αντώνη, αλλά μετά απο 5 χρόνια και βάλε στις γραμμές δεν σου κάνουν πλέον τρελλή αίσθηση. Πρέπει να είναι πολύ κουφό για να γελάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος