Manolis 14 Μαίου 2006 #1 Share 14 Μαίου 2006 Χρησιμοποιεί κανείς τη συγκεκριμένη λάμπα; (T5 arcadia Plant Pro 39watt) Σκέφτομαι να την προσθέσω στο 240αρι ενυδρείο μου. Έχω ήδη 2 Τ8 από τη μάνα του 30watt έκαστη, και μια Τ5 που έβαλα την προηγούμενη βδομάδα JBL Solar Ultra Tropic 39watt. Προτείνεται για αρκετά φυτεμένο ενυδρείο ή να προτιμήσω κάποια άλλη; Από θέμα άλγης μπορεί να δημιουργήσει ίσως πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Μαίου 2006 #2 Share 15 Μαίου 2006 Χρησιμοποιώ την ίδια αλλά σε 54 Watt. Είναι χρώματος ελαφρώς μωβ και γύρω στα 6000 Κ. Το φάσμα της είναι Από θέμα άλγης εμένα δεν μου έχει βγάλει κάτι και χρησιμοποιώ 2 από αυτές σε συνδυασμό με μια λευκή 6500Κ της Osram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis 15 Μαίου 2006 Author #3 Share 15 Μαίου 2006 Ευχαριστώ συνονόματε. Οπότε προχωράω στην παραγγελία της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Μαίου 2006 #4 Share 15 Μαίου 2006 Ευχαριστώ συνονόματε.Οπότε προχωράω στην παραγγελία της. 22287[/snapback] Τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος