Charalampos 20 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια , εγω στο 60αρι μου εχω βαλει υποστρωμα χαλικι ψιλο, και απο πανω χαλικι χοντρο .. αλλα δεν ηξερα οτι δεν κανει για φυτα ... τωρα τι θα κανω; ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου... Οταν ανοιγουμε θεμα... ΔΕΝ βαζουμε παντα τις λεξεις sos... βοηθεια... κλπ!!! ΔΕΝ χρειαζεται!!! ΔΕΝ εγινε το τελος του κοσμου!!! Εγω προσοπικα και αρκετοι οπως γνωριζω... ανοιγουν καποιο θεμα μονο διαβαζοντας το τιτλο και αν ξερουν και μπορουν να βοηθησουν... μπαινουν!!! Εγω μπηκα μονο και μονο επειδη ειδα το δημιουργο του ποστ... και απλα ειδα οτι και στα προηγουμενα μιλησουσες για κατι απλο και ο τιτλος ηταν λες και πεθαινει κανενας!!! Παντα φιλικα.. Νικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 Βγάζεις το πολύ-πολύ με το χέρι και συμπληρώνει ψιλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 20 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 Θα βγαλω το χοντρο και θα βαλω αμμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος