τραπεζιτης 19 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 μετα απο 1 χρονο λειτουργιας reef μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλω το βραχο εξω για καθαρισμο με βουρτσα και επανατοποθετηση του.Ειναι ετσι και εαν ναι δεν διαταρασετε το ολο συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 19 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Όχι φυσικά και δεν θα το κάνεις αυτό.Πάρε μια αντλία και φύσα το βράχο σου ώστε να ξεμπουκώσει από τα υπολείμματα αυτό μπορείς να το κάνεις μια φορά το μήνα.Και φυσικά μπορείς να βοηθήσεις με μια οδοντόβουρτσα.Μπορείς να το συνδυάσεις με μια αλλαγή νερού ώστε αυτό που θα φύγει από τους βράχους σου να βγει το περισσότερο έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τραπεζιτης 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Όχι φυσικά και δεν θα το κάνεις αυτό.Πάρε μια αντλία και φύσα το βράχο σου ώστε να ξεμπουκώσει από τα υπολείμματα αυτό μπορείς να το κάνεις μια φορά το μήνα.Και φυσικά μπορείς να βοηθήσεις με μια οδοντόβουρτσα.Μπορείς να το συνδυάσεις με μια αλλαγή νερού ώστε αυτό που θα φύγει από τους βράχους σου να βγει το περισσότερο έξω. [/quote ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης πολύ καλή δουλειά κάνει και το βουρτσάκι κομμωτηρίου που βάφουν μαλλιά λόγω της μακριάς του τρίχας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 19 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 μετα απο 1 χρονο λειτουργιας reef μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλω το βραχο εξω για καθαρισμο με βουρτσα και επανατοποθετηση του.Ειναι ετσι και εαν ναι δεν διαταρασετε το ολο συστημα για κανέναν λόγο δεν θα χρησιμοποιήσεις βούρτσα το μόνο που θα χρησιμοποιήσεις είναι ένας κυκλοφορητής για να διώξει όλη τη σκόνη και άντε λίγο τα χεράκια σου καθόλου βούρτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 19 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί φίλε μου?και γιατί είσαι τόσο απόλυτος?Εγώ που το κάνω ακόμα και στα sps μου γιατί δεν έχω πρόβλημα? Δεν μιλάμε να τρίψουμε το βράχο λες και πλένουμε χαλί,γι'αυτό και λέμε για μαλακές βούρτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 19 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Γιατί φίλε μου?και γιατί είσαι τόσο απόλυτος?Εγώ που το κάνω ακόμα και στα sps μου γιατί δεν έχω πρόβλημα? Δεν μιλάμε να τρίψουμε το βράχο λες και πλένουμε χαλί,γι'αυτό και λέμε για μαλακές βούρτσες. το λέω γιατί λόγο τις δουλείας μου μιλάω με ανθρώπους πολύ γνώστες του θέματος (ωκεανολόγους, ιχθυολόγους) και όλοι λένε απλά καθάρισμα με κυκλοφορητή Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2009 - cgrig1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 Να προσθεσω οτι και εγω χρησιμοποιω μαλακο βουρτσακι (και εχω και sps) που και που,χωρις προβλημα. Θα με ενδιεφερε ομως cgrig1981 αν μαθεις λεπτομεριες,γιατι δεν θα πρεπει να γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τραπεζιτης 20 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 παντος παιδια ο συγκεκριμένος που μου το ειπε εχει το ενυδρειο του μικρο βεβαια 300 λιτ εδω και 4 χρονια εχει καποιες γνωσεις ιχθυοκαλλιεργειας απο ΤΕΙ Μεσολογγιου το κάνει κάθε 6 μηνες νερο κανει αλλαγες εδω και παρα πολυ καιρό από την θαλασσα και του πανε ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 το λέω γιατί λόγο τις δουλείας μου μιλάω με ανθρώπους πολύ γνώστες του θέματος (ωκεανολόγους, ιχθυολόγους) και όλοι λένε απλά καθάρισμα με κυκλοφορητή Η γνώμη μου είναι ότι η φύση φέρεται πολύ σκληρότερα από μια οδοντόβουρτσα και γι'αυτό και λέω τα παραπάνω.Θα ήθελα και εγώ να ακούσω όμως τη γνώμη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος