Jump to content

Ποιό κυκλοφορητή να διαλέξω???

fitos100

Recommended Posts

Στο ενυδρείο των 120L έχω ένα κυκλοφορητή Sunsun με 3000L/h και ένα άλλο με κάθετη ροή 900L/h.

Σκέφτομαι να τους βγάλω επειδή δε βλέπω να έχω καλά αποτελέσματα και να βάλω δύο Hydor Koralia 2 με 2300L/h

που είναι πιο αξιόπιστοι και για να έχω καλύτερη κυκλική κυκλοφορία. Τι λέτε για αυτό????

Δεν μπορουμε να σου απαντησουμε ποιοι κυκλοφορητες ειναι πιο αξιοπιστοι απο την προσωπικη μας εμπειρια!! Κανεις δεν το εχει αυτο το δικαιωμα!

Συγκρινε τα τεχνικα χαρακτηρηστικα του καθενα και ... κανε τον ... σταυρο σου οτι θα αγορασεις τον πιο καταλληλο! :)

Admin note

Αν δεν μπορείς να συμβουλέψεις κάποιον που κάνει μια ερώτηση δικαίωμα σου και καλύτερα μην απαντήσεις.

Τέτοιου είδους όμως σχόλια και ειρωνείες εδω δεν περνανε. Πιστεύω να κατάλαβες το λάθος και να σταματήσει εδω.

Έγινε επεξεργασία - TAN

Στο ενυδρείο των 120L έχω ένα κυκλοφορητή Sunsun με 3000L/h και ένα άλλο με κάθετη ροή 900L/h.

Σκέφτομαι να τους βγάλω επειδή δε βλέπω να έχω καλά αποτελέσματα και να βάλω δύο Hydor Koralia 2 με 2300L/h

που είναι πιο αξιόπιστοι και για να έχω καλύτερη κυκλική κυκλοφορία. Τι λέτε για αυτό????

Σαφώς η ροη των 3000 λίτρων σε αυτά τα λίτρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ειδικά αν δεν έχει τοποθετηθεί σε καλή θεση.Την σκέψη σου την θεωρώ καλή καθώς θα αυξηθεί η συνολική σου ροη με πιο ομαλό τροπο.Παρολο αυτά και ο 900σαρις μπορεί να χρειαστεί ειδικά αν πας σε πιο απαιτητικά κοράλλια... :)

Είναι καλύτερο αυτό που σκέφτεσαι καθώς θα έχεις περισσότερες πηγές κυκλοφορίες μέσα στο ενυδρείο σου και θα μοιράζετε καλύτερα η ροή σου.

Εγώ πάντως θα έπερνα της Tunze από την σειρά της nanostream που είναι ότι πρέπει για τα λίτρα σου και θα ησύχαζα. Έχω δυο τέτοιους στο ενυδρείο μου και δουλεύουν τζάμι. Καλοί είναι και οι koralia αλλά μη νομίζεις ότι έχουν διαφορά στην τιμή από αυτούς που σου λέω...

Τώρα με μπερδεύεις. Τελικά είναι να μη μπλέξεις μ' αυτά. Τώρα εγώ τι να διαλέξω hydor ή tunze??

Εκεί που πας να βγάλεις άκρη πτου και πάλι από την αρχή..

Άκυρη η προηγούμενη απορία. Μετά από έρευνα είδα ότι η hydor korallia 2 βγάζει 2300 l/h και έχει 4.5 W

ενώ η tunze nanostream 6025 βγάζει 2500 L/h με 7W. Μιας και είναι στην ίδια τιμή λέω να πάρω τις tunze. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, επειδή δε βρήκα διαστάσεις ποιά από τις δύο είναι πιο μικρή σε όγκο???

Η nanostream είναι πιό μικρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...