alex_mar 17 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα σε ολους σας Εχω στο ενυδρειο μου 1 oscar red tiger 2 green terror και 4 clown ολα σε μικρη ηλικια και μεγεθος. Μπορω να βαλω και blue dempsey? Και αν ναι πρεπει να ειναι 2 μαζι η μπορω και ενα μονο του. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 17 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 Ποσα Λιτρα ειναι το Ενυδρειο σου??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_mar 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 (edited) 320 λιτρα καθαρα με μηκος 1.20 Γι αυτο ρωταω αν μπαινει ενα και οχι δυο για να μην τα στριμωξω κι αλλο Έγινε επεξεργασία 17 Δεκεμβρίου 2009 - alex_mar Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 17 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 Φιλτρο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_mar 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 φιλτρο εχω ενα εξωτερικο SERA FIL 1300L/H Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_mar 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 17 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 προτεινω τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_mar 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 προτεινω τιποτα αλλο. ταιριαζει ομως η ειναι πιο επιθετικο απο τα αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 5 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2010 Θα έλεγα ότι τα άλλα είναι πιο επιθετικά από το Blue Dempsey το οποίο είναι μια μετάλλαξη του Jack Dempsey και δεν φέρουν τον ίδιο χαρακτήρα. Είναι ένα σπάνιο ψάρι (και ακριβο) το οποίο θα το κατ έταζα στα ήμι-άγρια ειδη και οχι με τα άγρια που εχεις ήδη μέσα (αποψη μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosg7 5 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2010 γεια σου κ καλη χρονια να σε ρωτισω κατι ασχετο που βρικες τετιο ψαρι γιατι εγω δεν μπορω να βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_mar 5 Ιανουαρίου 2010 Author #11 Share 5 Ιανουαρίου 2010 γεια σου κ καλη χρονια να σε ρωτισω κατι ασχετο που βρικες τετιο ψαρι γιατι εγω δεν μπορω να βρω Καλη χρονια και σε σενα στο waterinn το βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangt 3 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 αν τα green terror ειναι ζευγαρι οταν ενηλικιωθουν θα πρεπει να βγαλεις απτο ενυδρειο κ το oscar αν εχεις κρυψωνες τα clown μπορει να γλιτωσουν. αν δεν ειναι ζευγαρι και ολα τα ψαρια ειναι μικρα κ μεγαλωσουν μαζι ισως να μην εχεις προβλημα εκτος απο μερικους μικροκαβγαδες που θα πρεπει να παρακολουθεις αν τα πραγματα αγριεψουν ομως να προσθεσεις κ 4η μεγαλη κιχλιδα σε 320 λιτρα δεν θα το συστεινα (ενα ενηλικο green terror χρειαζεται 200+λιτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος