Husky_Jim 15 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την σπάνια ομορφιά ανάμεσα σε άλλα πλέκο σε ένα μαγαζί, και από μακριά κατάλαβα ότι είναι κάτι το διαφορετικό,κάτι το σπανιότερο και φυσικά ένα από τα ομορφότερα πλέκο του πλανήτη. Δυστυχώς ήταν μόνο ένα τέτοιο άν και θα κάνω τα πάντα να του βρώ ταίρι στο μέλλον. Πρόκειται για κάποιο Hypancistrus που όμως δέν γνωρίζουμε σε ποιό είδος ανοίκει ή άν έχει κάποιο αριθμό "L".Πιθανολογείτε ότι είναι L411 αλλά κανείς δεν μπορεί να το πεί με σιγουριά μιάς και ο χρωματισμός του είναι απίθανος. Θαυμάστε και εσείς λοιπόν... Δέν υπάρχουν λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά το μυαλό μου πήγε , αλλά δεν...Κι αυτός ο γλείφτης είναι όμορφος Αποκλείεις να είναι κάποιο υβρίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 15 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Απίστευτο πανέμορφο μπράβο!!! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις το ταίρι του και μετά.... καλούς απογόνους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά το μυαλό μου πήγε , αλλά δεν...Κι αυτός ο γλείφτης είναι όμορφος Αποκλείεις να είναι κάποιο υβρίδιο? Δέν είναι το ψάρι του βίντεο...αυτό είναι Leporacanthicus.... Ναί το θέμα του υβριδίου έχει αποκλειστεί σχεδόν τελείως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Ναί το θέμα του υβριδίου έχει αποκλειστεί σχεδόν τελείως.... Ε, τότε το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι υπέροχο... Το ανταλλάζεις με 10 red cherry??? Με έβαλες στη πρίζα πάντως.... Θα το ψάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 15 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα Πολυ Πολυ ομορφο ψαρι!!! Θα συμφωνησω με τον Νικο, και εγω οταν το ειδα για υβριδιο μου κανε.... Να το χαιρεσαι και ευχομαι να βρει ταιρι γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα Πολυ Πολυ ομορφο ψαρι!!! Θα συμφωνησω με τον Νικο, και εγω οταν το ειδα για υβριδιο μου κανε.... Να το χαιρεσαι και ευχομαι να βρει ταιρι γρηγορα... Ένας φίλος από Ελβετία με ενημέρωσε ότι είναι πολύ σπάνια χρωματική παραλλαγή που μπορεί να συμβεί σε 1-2 ή και σε κανένα μικρό ανά γέννα L411.Περιμένω ακόμα φωτό επιβεβαίωσης....Τώρα που ξεστρεσαρίστηκε είναι ακόμα πιό όμορφο.....!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Πεταει αληθεια ο γαιδαρος;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Καμμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 16 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα Πολυ Πολυ ομορφο ψαρι!!! Θα συμφωνησω με τον Νικο, και εγω οταν το ειδα για υβριδιο μου κανε.... Να το χαιρεσαι και ευχομαι να βρει ταιρι γρηγορα... Aλλα μου ελεγες για τα Πλεκο Σταθη... Πολυ ομορφο κυριε Husky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 16 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 ΟΥΑΟΥ τώρα το είδα, να σου ζήσει Δημήτρη, πανέμορφο...ζηλεύωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 16 Δεκεμβρίου 2009 #12 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 ΟΥΑΟΥ τώρα το είδα, να σου ζήσει Δημήτρη, πανέμορφο...ζηλεύωωωω Πανέμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 16 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Μητσαρα... εκει που βρηκες τον πλεκο.... ειχαν φερει μονο 1?? Γινεται? Ή μονο ενας ειχε μεινει?? Απο την ονομασια που μας δινεις και απο αυτο στη φωτο... η δικη μου εντιπωση ειναι οτι τον μεν ειναι ασπρο με μαυρες ριγες ενω τα δε μαυρα με ασπρες.... κοιτωντας το μμου μοιαζει πολυ με τα L270 που εχω δει σε ενα οετ σοπ.... Υ.Γ. Μηπως εχει στο ΝΥ που βρισκομαι να σου φερω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Δεκεμβρίου 2009 Author #15 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Μητσαρα... εκει που βρηκες τον πλεκο.... ειχαν φερει μονο 1?? Γινεται? Ή μονο ενας ειχε μεινει?? Απο την ονομασια που μας δινεις και απο αυτο στη φωτο... η δικη μου εντιπωση ειναι οτι τον μεν ειναι ασπρο με μαυρες ριγες ενω τα δε μαυρα με ασπρες.... κοιτωντας το μμου μοιαζει πολυ με τα L270 που εχω δει σε ενα οετ σοπ.... Υ.Γ. Μηπως εχει στο ΝΥ που βρισκομαι να σου φερω??? όχι δέν υπάρχει πιθανότητα να βρείς ίδιο....και σίγουρα δέν έχει σχέση με το L270. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 17 Δεκεμβρίου 2009 #16 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 πολυ ομορφο! να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist 18 Δεκεμβρίου 2009 #17 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Δεκεμβρίου 2009 #18 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 Δέν είναι το ψάρι του βίντεο...αυτό είναι Leporacanthicus.... Ναί το θέμα του υβριδίου έχει αποκλειστεί σχεδόν τελείως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 πραγματι ειναι υπεροχο αν και πρωσοπικα τρεφω αδυναμια στον L204 ζεμπρα πλεκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Δεκεμβρίου 2009 #20 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 πραγματι ειναι υπεροχο αν και πρωσοπικα τρεφω αδυναμια στον L204 ζεμπρα πλεκο Τα L204 είναι πραγματικά πανέμορφα ψάρια, όπως και τα Zebra Pleco. Αλλά αυτά τα 2 είναι διαφορετικά είδη Τα L204 (Flash Pleco) είναι Panaque ενώ τα Zebra (L046) είναι Hypancistrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος