Vaggef 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #51 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα όλα κυλούν φυσιολογικά.......καμία σχέση με το χθεσινό 3ωρο “sex” Έχω επισυνάψει μια κοντινή φωτογραφία από το ζευγάρι. Δεν θέλω να κάνω το post πορνό αλλά θέλω να ρωτήσω αν αυτό που φαίνεται κάτω από την κοιλίτσα του θηλυκού είναι αυγό ή τα γεννητικά του όργανα....(πρώτη φορά φανερώνονται) Προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβη εχθές ;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #52 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα όλα κυλούν φυσιολογικά.......καμία σχέση με το χθεσινό 3ωρο “sex” Έχω επισυνάψει μια κοντινή φωτογραφία από το ζευγάρι. Δεν θέλω να κάνω το post πορνό αλλά θέλω να ρωτήσω αν αυτό που φαίνεται κάτω από την κοιλίτσα του θηλυκού είναι αυγό ή τα γεννητικά του όργανα....(πρώτη φορά φανερώνονται) Προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβη εχθές ;;;;;;; καμιά διαφωτιστική απάντηση από Αφρική ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #53 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 καμιά διαφωτιστική απάντηση από Αφρική ????? Φίλε Στάθη απο την στιγμή που τα ψάρια είναι σε φάση σκαψίματος......είσαι σε καλό δρόμο ........σίγουρα όλοι καταλαβαίνουμε την αγωνία σου αλλά σου προτείνω να κάνεις λιγάκι υπομονή ακομα... Η φώτο δεν βοηθάει και πάρα πολύ στο να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #54 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Υπομονή λοιπόν…… Δεν ξέρω αν ειδές το βίντεο??? Πρώτη φορά και τελευταία το ζευγάρι συμπεριφέρθηκε έτσι! Από τότε το θηλυκό παραμένει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν τρώει με όρεξη ….ενώ το αρσενικό κινείται διεκδικεί θέσεις και τρώει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #55 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Υπομονή λοιπόν…… Δεν ξέρω αν ειδές το βίντεο??? Πρώτη φορά και τελευταία το ζευγάρι συμπεριφέρθηκε έτσι! Από τότε το θηλυκό παραμένει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν τρώει με όρεξη ….ενώ το αρσενικό κινείται διεκδικεί θέσεις και τρώει κανονικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει οτι στο συγκεκριμένο σημείο είναι πιθανό να έχει γεννήσει η θυληκιά !! Εχει κοντά σε αυτο το σημείο κοχύλι ή σπηλία?Να ξέρεις πως η θυλικά δεν θα ξεκολάει απο τα αυγά και αργότερα απο τα μικρά της......τα φροντίζει και τα προστατεύει μαζί με το αρσενικό και αλοίμονο σε όποιον τα πλησιάσει...γινονται εξαιρετικά επιθετικά!!!!!! Προσοχή!Αν χρησιμοποιείς σκούπα βυθού στις αλλαγές νερού, καλύτερα άσε την πλευρά των punks ακαθάριστη!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #56 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Είναι όντος σε μια μικρή σπηλιά που σχηματίζουν οι πέτρες στην πίσω πλευρά του ενυδρείου. Σε πόσες μέρες επωάζονται τα αυγά ???? Παρατηρώ επίμονα αλά δεν μπορώ να δω κάτι! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #57 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Είναι όντος σε μια μικρή σπηλιά που σχηματίζουν οι πέτρες στην πίσω πλευρά του ενυδρείου. Σε πόσες μέρες επωάζονται τα αυγά ???? Παρατηρώ επίμονα αλά δεν μπορώ να δω κάτι! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αν κρίνω απο τα μεσα σε δύο εβδομάδες είχαν γεννήσει και είχαν σκάσει και τα αυγά...... Μην περιμένεις να δείς τα αυγά είναι τόσο μικρά που σε συνδιασμό με την ολόλευκη άμμο που έχεις στο ενυδρείο είναι δύσκολο!Να εύχεσαι να μπορείς να διακρίνεις τα μικρά !!!! Υπομονή φίλε μου!!! Σου εύχομαι να δείς πολλεεεέεες γέννες και να χαρείς πραγματικά τα απιστευτα αυτά ψαράκια!!!! : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #58 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 σε ευχαριστώ φίλε PRINCE πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouts73 22 Φεβρουαρίου 2010 #59 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 το ψαρακι εχει βγαλει τα αυγα και τα εχει αφησει καπου στην αμμο διπλα η σε πετρες για να τα γονιμοποιηση ο αρσενικος.αυτο θα κρατησει κανα 2-3 μερες περιπου και μετα θα τα παρει στο στομα ισως και για μηνα.δεν θα τρωει και το στομα θα ειναι μπουκομενο απο τα αυγα.μην ριχνεις και πολυ φαι ,στο τελος αν ολα πανε καλα θα δεις ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Φεβρουαρίου 2010 #60 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 το ψαρακι εχει βγαλει τα αυγα και τα εχει αφησει καπου στην αμμο διπλα η σε πετρες για να τα γονιμοποιηση ο αρσενικος.αυτο θα κρατησει κανα 2-3 μερες περιπου και μετα θα τα παρει στο στομα ισως και για μηνα.δεν θα τρωει και το στομα θα ειναι μπουκομενο απο τα αυγα.μην ριχνεις και πολυ φαι ,στο τελος αν ολα πανε καλα θα δεις ψαρακια Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouts73 22 Φεβρουαρίου 2010 #61 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 συνεχεια αυτα γινονται στο ενυδρειο μου.τελευταια μετραω και γραφω και της μερες!απο 2 ζευγαρια μονο 2 μικρα εμειναν τους τελευταιους 3 μηνες.δεν πειραζουμε τιποτα.ασε τη φυση ,ξερει αυτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Φεβρουαρίου 2010 #62 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Βλεπω δεν εισαι,γι'αυτο παρε πληροφοριες απο παρακατω,δημοσιευση #8 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=29214&st=0 Breeding: Substrate Spawner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Φεβρουαρίου 2010 #63 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 συνεχεια αυτα γινονται στο ενυδρειο μου.τελευταια μετραω και γραφω και της μερες!απο 2 ζευγαρια μονο 2 μικρα εμειναν τους τελευταιους 3 μηνες.δεν πειραζουμε τιποτα.ασε τη φυση ,ξερει αυτη..... Δεν ειναι ολες οι κιχλιδες στοματοεπωαζουσες................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #64 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 συνεχεια αυτα γινονται στο ενυδρειο μου.τελευταια μετραω και γραφω και της μερες!απο 2 ζευγαρια μονο 2 μικρα εμειναν τους τελευταιους 3 μηνες.δεν πειραζουμε τιποτα.ασε τη φυση ,ξερει αυτη..... Πες μας αν θέλεις και ποιές κιχλίδες διατηρείς εσύ στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouts73 22 Φεβρουαρίου 2010 #65 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Often the first sign of the fact that the pair has spawned is the sight of several 0.2 inch (5mm), 6 day old fry in the mouth of the chosen refuge. A typical batch of fry is probably no more than 45 young, although reports in the literature regarding observations of N. caudopunctatus in the wild suggest a spawn can be as large as 150 fry. απο εδω http://www.cichlidae.com/article.php?id=72 αλλα βλεπω στο ενυδρειο μου και στο ιντερνετ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #66 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Often the first sign of the fact that the pair has spawned is the sight of several 0.2 inch (5mm), 6 day old fry in the mouth of the chosen refuge. A typical batch of fry is probably no more than 45 young, although reports in the literature regarding observations of N. caudopunctatus in the wild suggest a spawn can be as large as 150 fry. απο εδω http://www.cichlidae.com/article.php?id=72 αλλα βλεπω στο ενυδρειο μου και στο ιντερνετ......... Μπορείς σε παρακαλώ να μεταφράσεις το κείμενο?δεν γνωρίζουν όλοι αγγλικά! και ποιο συγκεκριμένα αυτο: .......in the mouth of the chosen refuge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2010 #67 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 ***mode note*** Όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα αναφέρουμαι, διότι μπορεί να μπερδέψουμε και να παραπληροφορήσουμε άλλους συνχομπίστες! το ψαρακι εχει βγαλει τα αυγα και τα εχει αφησει καπου στην αμμο διπλα η σε πετρες για να τα γονιμοποιηση ο αρσενικος.αυτο θα κρατησει κανα 2-3 μερες περιπου και μετα θα τα παρει στο στομα ισως και για μηνα.δεν θα τρωει και το στομα θα ειναι μπουκομενο απο τα αυγα.μην ριχνεις και πολυ φαι ,στο τελος αν ολα πανε καλα θα δεις ψαρακια συνεχεια αυτα γινονται στο ενυδρειο μου.τελευταια μετραω και γραφω και της μερες!απο 2 ζευγαρια μονο 2 μικρα εμειναν τους τελευταιους 3 μηνες.δεν πειραζουμε τιποτα.ασε τη φυση ,ξερει αυτη..... Η φύση σίγουρα ξέρει.....αλλα καλό είναι να ξέρουμε και να γνωρίζουμε και εμείς! Often the first sign of the fact that the pair has spawned is the sight of several 0.2 inch (5mm), 6 day old fry in the mouth of the chosen refuge. A typical batch of fry is probably no more than 45 young, although reports in the literature regarding observations of N. caudopunctatus in the wild suggest a spawn can be as large as 150 fry. απο εδω http://www.cichlidae.com/article.php?id=72 αλλα βλεπω στο ενυδρειο μου και στο ιντερνετ......... in the mouth of the chosen refuge=...στο στόμα/στόμιο του επιλεγμένου καταφυγίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος