konstanos 14 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα,σήμερα γέμισα το ενυδρείο μου χωρίς να έχω τίποτα μέσα,ούτε άμμο ούτε τίποτα και είδα δυστηχώς ότι χάνει λογικά το πάτωμα του σπιτιού μου περίπου ένα πόντο...Για να εξηγήσω....Η μπροστινή γωνία με την πίσω διαγώνια του [/u] έχουν διαφορά περίπου ένα πόντο...Υπάρχει πρόβλημα να το αφήσω έτσι ή να πάρω αλφαδιές και να βάλω κάτι να πατήσει απο κάτω??? το ενυδρείο μου έχει διαστάσεις 120χ45χ65...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Προτιμότερο είναι να το φέρεις στα ίσια του, βάζοντας κάποια "ποδαράκια" στο έπιπλο και όχι στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα,σήμερα γέμισα το ενυδρείο μου χωρίς να έχω τίποτα μέσα,ούτε άμμο ούτε τίποτα και είδα δυστηχώς ότι χάνει λογικά το πάτωμα του σπιτιού μου περίπου ένα πόντο...Για να εξηγήσω....Η μπροστινή γωνία με την πίσω διαγώνια του [/u] έχουν διαφορά περίπου ένα πόντο...Υπάρχει πρόβλημα να το αφήσω έτσι ή να πάρω αλφαδιές και να βάλω κάτι να πατήσει απο κάτω??? το ενυδρείο μου έχει διαστάσεις 120χ45χ65...ευχαριστώ Κανονικα το αλφαδιασμα επρεπε να το κανεις πριν γεμισεις. Καντο τωρα και βαλε σφηνες.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ μεγάλη προσοχή στις σφήνες που θα βάλεις να είναι τέλεια στηριγμένες ώστε στην όποια περίπτωση κραδασμού του επίπλου να μην σου φύγουν απότομα και έχεις άσκημα μαντάτα. Επίσης πιστεύω πως θα πρέπει να αδειάσεις τουλάχιστον το μισό νερό για να μπορέσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 σιγα μην σηκώνετε με το μισό νερο μέσα! Βλέπεις και πράτεις. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 14 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Αν θυμαμαι καλα ειχε ανοιξει ενυδρειο λογο κλησης..... προσοχη... οπως σου ειπαν τα παιδια καλυτερα να αδιασεις το νερο για να κανεις σωστη δουλεια... μιας και μιλαμε για 350 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 14 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά,το έφτιαξα και είναι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 τι εκανες τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 14 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά έβαλα "φετάκια"¨αλουμινίου 2 χιλιοστών στα ποδαράκια της βάσης και το έφερα όσο μπορούσα γιατί το πάτωμα χάνει λίγο περίεργα και έπρεπε όλα τα ποδαράκια να πατάνε το ίδιο,σκέφτηκα να το αφήσω και έτσι στην αρχή γιατί η κλίση είναι πολύ μικρή...Σε λίγες μέρες θα ανοίξω νέο θέμα με την παρουσίασή του επιτέλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος