fitos100 11 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή ξέρω ότι στο φόρουμ υπάρχουν και πολλοί Πατρινοί όπως και εγώ, που αναγκαζόμαστε να ψωνίζουμε από πολύ μακριά σας έχω ένα ευχάριστο νέο. Στην περιοχή της Αγυιάς και στην οδό Νοταρά ανοίγει ένα pet shop που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολλά αθηναϊκά. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το παιδί που το έχει μπορώ να σας πω τουλάχιστον ότι είναι ο μόνος στην Πάτρα που αγαπάει αυτό που κάνει. Κοντά του έιχα μάθει τα πάντα για ενυδρείο γλυκού νερού και με βοήθησε στα πάντα. Εκτός αυτού είναι ο μόνος που έχει και τις πιο χαμηλές τιμές από όλους τους άλλους εδώ στη πόλη και αν δεν έχει κάτι θα κανονίσει να στο φέρει άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Άμα κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει.. (ότι και να είναι αυτό) τουλάχιστον θα είναι εντάξει με τον εαυτό του, και μιας που το συνδυάζει και επαγγελματικά, είναι ένα συν παραπάνω... Καλές δουλειές να έχει... και καλές αγορές στους Πατρινούς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος