zakkap 10 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, οπως ειχα αναφερει δημιουργω ενα θαλασσινο ενυδρειο σιγα σιγα.επειδη δν εχω μηχανημα για αντιστροφη οσμωση,ο πετσοπας μου,πρωτεινε ενα αγορασω θαλασσινο νερο απο αυτον σε δοχεια.ηθελα να ρωτησω καθε ποσο πρεπει να κανω αλλαγες νερου στο ενυδρειο και σε τι ποσοστα? ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 Ποσα λιτρα θα ειναι το ενυδρειο; Τα μπετονια που σου ειπε,εχε υποψιν οτι κοστιζουν αρκετα................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 10 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 το ενυδρειο ειναι 25 και τα μπετονια του νερου ειναι 13 λιτρα και κανουν 8,5 ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 (edited) 25 λιτρα θαλασσινο?Εχεις προηγουμενη εμπειρια?Αν οχι συγνωμη που στο λεω ετσι,αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να επιτυχεις με τοσο λιγα λιτρα. Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 10 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 απλα θελω να αρχησω τ θαλασσινο με το πολυ ενα ψαρι και βραχο ωστε να προσπαθησω να κρατισω τις τιμες εκει που πρεπει,αν το κατεφερω σημαινει πως θα μπορεσω ανετα να κανω ενα μεγαλυτερο.μπορεις να μου πεις ποσες φορες το μηνα θελει αλλαγη του νερου και σε τι ποσοστο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ακριβως δεν μπορεις να πετυχεις σε μικρο ενυδρειο.Να εχεις τις τιμες εκει που πρεπει. Αλλαγες νερου σε λιγα λιτρα,καθε εβδομαδα 10% ή καθε 15 μερες 15% ειναι εκτος απροοπτου (υψηλα ΝΟ3) ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 και φίλε μου 8,5€ είναι πολλά σε 5-6 μήνες θα έχεις βγάλεις τα λεφτά της όσμωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 10 Δεκεμβρίου 2009 Author #8 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 σχετικα ασχετο με αυτο που ρωτουσα πριν.καλυτερα ειναι οχι για ρεεφ αλλα για ψαρια μονο να βαλω αραγονιτη(ζωντανο & νεκρο) ή ασπρη αμμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτά τα λίτρα δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε ψάρια αλλά σε ψάρι και αυτό ζορισμένα.Τώρα για αραγωνίτη μπορείς να βάλεις ότι σου αρέσει εσένα.Αν είναι νεκρός κάνε ένα πλύσιμο να φύγει η θολούρα και μετά ρίξε μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος