G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #51 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορουσαν να ζησουν 4-5 ατομα των 25+cm σε ενυδριο 170 λιτρων και Trigon..?? Συγνωμη Αντωνη για το υφος της απαντησης μου αλλα δεν νομιζω ο Σοτος να με παρεξηγησε... Οντως ηταν αποτομη αλλα δεν νομιζω να ειχε καποιο λαθος.... ρε koing με κοροιδευεις???απο 1 cm!!!ποσο καιρο θα θελουνε για να γινουνε 25+cm...παιδια απλα το σκεφτηκα να παρω καποια <<κομματια>> και να προσπαθησω να τα μεγαλωσω...πολυ πριν φτασουνε σε σημειο να ζοριζονται σε ενυδρειο να εισαι σιγουρος οτι η θα τα αποχωρηστω η πολυ απλα μεγαλυτερο ενυδρειο...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ(αλλα και τη γνωμη του NAVY που ειναι δικα του τα πιρανια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Συγνωμη Αντωνη για το υφος της απαντησης μου αλλα δεν νομιζω ο Σοτος να με παρεξηγησε... κωστη σιγα που θα σε παρεξηγησω απλα νομιζω οτι αυτο που λεω ειναι λογικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 19 Ιανουαρίου 2010 #53 Share 19 Ιανουαρίου 2010 εγω τα ειδα και απο κοντα!!!! τρομερα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 19 Ιανουαρίου 2010 κυριε αποστολη μπορουμε να περασουμε εγω και ο vag0s να παρουμε απο μια δεκαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Ιανουαρίου 2010 Author #55 Share 19 Ιανουαρίου 2010 θα σας εμημερώσω όταν θα μπορούν να δοθούν ( να πάρουν λίγη ανάπτυξη ) γιατί διαφορετικά θα έχουν την ατυχία των άλλων που πήρε ο piranhas 2..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #56 Share 19 Ιανουαρίου 2010 οκ οποτε θελετε <<ενοχληστε>> μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 19 Φεβρουαρίου 2010 #57 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Αποστολε πως πανε τα κουνελ...εεεμ τα πιρανια? εχουμε τιποτα? θα χρειαστω να με προμυθευσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 15 Μαρτίου 2010 #58 Share 15 Μαρτίου 2010 Υπάρχει κάποια εξέλιξη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 22 Ιουνίου 2010 Author #59 Share 22 Ιουνίου 2010 απο καινούργια γέννα υπάρχουν πάρα πολλά μωρά για να δοθούν σε φίλους που έχουν γνώσεις και όρεξη για να τα μεγαλώσουν...... παραλαβή απο ΜΟΣΧΑΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
valblanis 22 Ιουνίου 2010 #60 Share 22 Ιουνίου 2010 Φιλε σου εχω στειλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos20 20 Οκτωβρίου 2010 #61 Share 20 Οκτωβρίου 2010 φιλε μου σου έχει μείνει κανα μωράκι? το email Μου ειναι nasosif@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος