NAVY 12 Δεκεμβρίου 2009 Author #26 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 όποιος φίλος θέλει να πάρει όσα μωρά θέλει για να τα μεγαλώσει, μπορει να έρθει ώρες καταστημάτων ΦΡΑNΤΖΗ 8 και ΚΑΛΛΙΡΌΗΣ ( γωνία πίσω απο το ΦΙΞ ) στο φωτογραφείο PHOTO PLAZA Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgepiranha 21 Δεκεμβρίου 2009 #27 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν υπαρχουν ακομα μωρακια ενδιαφερομαι, βεβαια το ενυδρειο ειναι ακομα στο στρωσιμο, αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα βαλω προσωρινα στο ενυδρειο με τα tetras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Δεκεμβρίου 2009 #28 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν υπαρχουν ακομα μωρακια ενδιαφερομαι, βεβαια το ενυδρειο ειναι ακομα στο στρωσιμο, αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα βαλω προσωρινα στο ενυδρειο με τα tetras? Γιωργο τι ειναι αυτα που λες! αφου εχεις και αλλο ενυδρειο και τρεχει γιατι δεν μπολιαζεις το καινουριο? γραψε στο θεμα σου,θα μας φανε τα πιρανια του κυρ Αποστολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 21 Δεκεμβρίου 2009 #29 Share 21 Δεκεμβρίου 2009 Να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #30 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 όποιος φίλος θέλει να πάρει όσα μωρά θέλει για να τα μεγαλώσει, μπορει να έρθει ώρες καταστημάτων ΦΡΑNΤΖΗ 8 και ΚΑΛΛΙΡΌΗΣ ( γωνία πίσω απο το ΦΙΞ ) στο φωτογραφείο PHOTO PLAZA νέα μωρά απο δευτερη γέννα ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Δεκεμβρίου 2009 #31 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 πολυ λαθος timming να ειναι γερα και ευτυχησμενα.να σου ζησουν χαζομπαμπα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 27 Δεκεμβρίου 2009 #32 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 νέα μωρά απο δευτερη γέννα ........ Να τις εκατοστήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 31 Δεκεμβρίου 2009 #33 Share 31 Δεκεμβρίου 2009 να σου ζησουν!!!!θα ηθελα για το καινουργιο μου ενυδρειο αλλα ειμαι επαρχια,,,,κ παλι μπραβο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 1 Ιανουαρίου 2010 #34 Share 1 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω για τα μωρα navy θα ανεβασω φοτο απο δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1kos_gr 19 Ιανουαρίου 2010 #35 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου, να σου ζήσουν. και αμα θες να πουλησεις; εδώ είμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιανουαρίου 2010 #36 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Γουτσου γουτσου........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Ιανουαρίου 2010 Author #37 Share 19 Ιανουαρίου 2010 περίπου 10 μωρά μπήκαν σε ξεχωριστό 25λιτρο ενυδρείο και έχουν αρχήσει να πέρνουν κιλά και μπόι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2010 #38 Share 19 Ιανουαρίου 2010 κουκλια! ελπιζω να συνεχισουν να βγαινουν συνεχεια ατομα να τα παιρνουν! προσοχη μονο σε αυτες τις ηλικιες καθως τα πιο μικρα κ αδυναμα συχνα γινονται τροφη για τα αλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Ιανουαρίου 2010 Author #39 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Ο μεγάλος της παρέας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #40 Share 19 Ιανουαρίου 2010 1)ω ρε κατι θηρια που θα γινουν αυτα!!! 2)ποσα εχεις NAVY τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 19 Ιανουαρίου 2010 #41 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Ο μεγάλος της παρέας! μη μας τα κανεις αυτα!! η 3η γεννα που ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Ιανουαρίου 2010 #42 Share 19 Ιανουαρίου 2010 βασικα εχω μια απορια...τα rb τι ρυθμους αναπτυξης εχουνε???και σε περιπτωση που καποιος παρει 15 τετοια για ενα ενυδρειο κοντα στα 170 λιτρα ποσα θα επιβιωσουνε και για ποσο θα ειναι ικανος να τους παρεχει σωστη ζωη>???οκ δεν ηταν μια ερωτηση...ηταν μια με υποερωτηματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Ιανουαρίου 2010 Author #43 Share 19 Ιανουαρίου 2010 αυτά που μπόρεσα και έπιασα είναι 10 -12 άτομα από διάφορες γέννες, και έχουν μπεί στο 25αλιτρο..... στο μεγάλο ενυδρείο υπάρχουν αρκετά ακόμα ο piranhas2 ήρθε και πήρε περίπου 20 άτομα και περιμένω φωτό την εξέλιξη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Ιανουαρίου 2010 #44 Share 19 Ιανουαρίου 2010 (edited) βασικα εχω μια απορια...τα rb τι ρυθμους αναπτυξης εχουνε???και σε περιπτωση που καποιος παρει 15 τετοια για ενα ενυδρειο κοντα στα 170 λιτρα ποσα θα επιβιωσουνε και για ποσο θα ειναι ικανος να τους παρεχει σωστη ζωη>???οκ δεν ηταν μια ερωτηση...ηταν μια με υποερωτηματα!!! Γνωμη μου ειναι να μην βαλεις ουτε ενα... Οπως νομιζω πως σου ειναι γνωστο ζουνε σε ομαδες και κατα την γνωμη μου ιδανικο ενυδριο για μια ομαδα ειναι απο 2 μετρα και ανω μηκος... Υ.Γ Τα μικρα ειναι απιστευτα..... Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2010 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2010 #45 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Γνωμη μου ειναι να μην βαλεις ουτε ενα... Οπως νομιζω πως σου ειναι γνωστο ζουνε σε ομαδες και κατα την γνωμη μου ιδανικο ενυδριο για μια ομαδα ειναι απο 2 μετρα και ανω μηκος... Υ.Γ Τα μικρα ειναι απιστευτα..... εγω θα σου προτεινα να παρεις 4-5 ατομα κ μακαρι να μπορεσεις να τα μεγαλωσεις κ να τα απολαυσεις. αλιμονο αν αποτρεπουμε καποιον με αυτον τον τροπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 19 Ιανουαρίου 2010 #46 Share 19 Ιανουαρίου 2010 ο piranhas2 ήρθε και πήρε περίπου 20 άτομα και περιμένω φωτό την εξέλιξη τους... δυστηχως δεν μπορεσαν τη μεταφορα και πεθαναν 3 που μεινανε και μπηκαν στο ενυδρειο(15λ)πεθαναν μετα απο 1μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Ιανουαρίου 2010 #47 Share 19 Ιανουαρίου 2010 εγω θα σου προτεινα να παρεις 4-5 ατομα κ μακαρι να μπορεσεις να τα μεγαλωσεις κ να τα απολαυσεις. αλιμονο αν αποτρεπουμε καποιον με αυτον τον τροπο... Θα μπορουσαν να ζησουν 4-5 ατομα των 25+cm σε ενυδριο 170 λιτρων και Trigon..?? Συγνωμη Αντωνη για το υφος της απαντησης μου αλλα δεν νομιζω ο Σοτος να με παρεξηγησε... Οντως ηταν αποτομη αλλα δεν νομιζω να ειχε καποιο λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 19 Ιανουαρίου 2010 #48 Share 19 Ιανουαρίου 2010 εγω θα σου προτεινα να παρεις 4-5 ατομα κ μακαρι να μπορεσεις να τα μεγαλωσεις κ να τα απολαυσεις. αλιμονο αν αποτρεπουμε καποιον με αυτον τον τροπο... Ακούς Στάθη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2010 #49 Share 19 Ιανουαρίου 2010 ο piranhas2 ήρθε και πήρε περίπου 20 άτομα και περιμένω φωτό την εξέλιξη τους... δυστηχως δεν μπορεσαν τη μεταφορα και πεθαναν 3 που μεινανε και μπηκαν στο ενυδρειο(15λ)πεθαναν μετα απο 1μερα κριμα Βασιλη.... κ επαναλαμβανω μετα απο αυτο. μακαρι ο φιλος Sotos να μπορεσει να τα φτασει σε αυτο το μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 19 Ιανουαρίου 2010 #50 Share 19 Ιανουαρίου 2010 κριμα Βασιλη.... κ επαναλαμβανω μετα απο αυτο. μακαρι ο φιλος Sotos να μπορεσει να τα φτασει σε αυτο το μεγεθος. μακαρι θα ειναι φοβερο να εχεις πιρανια απο τοσο μικρα και εκτος αφτου θα εχουν και καλυτερη συμπεριφορα στο ενυδρειο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος