Jump to content

Cosmopet ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ Internet ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΖΩΑ

Recommended Posts

Αρχικα χαιρετω την παρεα του aquazone!!θα ηθελα να με βοηθησετε στην νεα μου ιδεα να φτιαξω μια ιστοσελιδα η οποια εχει ως κυριο θεμα τα κατοικιδια ζωα.Εκει ολοι θα μπορουμε να μιλαμε για την μεγαλη μας αγαπη στο forum της ιστοσελιδας μας,θα μπορουμε να βαζουμε αγγελιες για τα ζωα οπως χαριζονται η πωλουνται θα εχουμε photos και video θα κανουμε πολυ συχνα διαγωνισμους θα εχουμε συμβουλες απο εκπαιδευτες και γενικα θεματα τα οποια αφορουν τους μικρους μας φιλους μολις εχτες αρχισα την ιστοσελιδα ειναι ακομη στο αρχικο σταδιο θα ηθελα αν μπορειτε να συμβαλλετε στην προσπαθεια μου το site ειναι www.cosmopet.webs.com θα χρειαστω moderators ...Το μονο που θελω τωρα απο εσας να μπειτε και να γινετε μελη και οπως παει...

Σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Μ'αρέσει η ιδέα σου :)

Είμαι μέλος :thumbup:

Σας περιμενω να πειτε λογια για τον εαυτο σας στο forum νεα μελη!!!

Τα greeklish δεν μπόρεσες να τα αποφύγεις???

θα τα φτιαξω ολα!!! :)

έγινα μέλος και εγώ.

Εσύ κι ο Νικοπολίδης :)

Kαι εγω μεσα...:thumbup:

Τα κεφαλαια στην αρχη Σκανε καπως...:)

Προσπαθησε να ειναι ολη η σελιδα με Μικρους ελληνικους Χαρακτηρες και τονισμο..Δειχνει μεγαλυτερη σοβαροτητα :band:

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!

ψαχνω υπευθυνα ατομα για moderators!!!

ψαχνω υπευθυνα ατομα για moderators!!!

Νομίζω πως με τον καιρό θα δεις ποιοι είναι οι καταλληλότεροι γι'αυτή τη δουλειά. Αν το πας έτσι πιθανόν να βρεθούν πολλοί "υπεύθυνοι" :)

το ξερω απλα χρειαζομαι βοηθεια...

ναι παιδια εχετε απολυτο δικιο απλα θελω βοηθεια ας εβρισκα 1-2 ατομα και βλεπαμε ομως...για να με βοηθησουν...

ρώτα τα μέλη απο το site ποιοί θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν...γνώμη μου πάντα ώστε να βοηθηθείς όσο ποιο γρήγορα γίνετε.

Έγινε επεξεργασία - Shadow_1

ναι παιδια εχετε απολυτο δικιο απλα θελω βοηθεια ας εβρισκα 1-2 ατομα και βλεπαμε ομως...για να με βοηθησουν...

Τότε μάλλον πρέπει να ορίσεις στο τι είδους βοήθεια θες ώστε να ανταποκριθούν και οι κατάλληλοι άνθρωποι! πχ θες γνώσεις προγραμματισμού, γνώσεις πάνω στα ζώα, βοήθεια στο στήσιμο του φόρουμ?

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς προσπαθώ... Όχι να πάρω θέση mod :)

αρχικα στο στησιμο του forum ..Νικο εσυ θες??

παιδια θα ηθελα να βαλω σε Link to aquazone υπαρχει κανενα προβλημα ??

αρχικα στο στησιμο του forum ..Νικο εσυ θες??

Αν απευθύνεσαι σε μένα, τότε η απάντηση είναι όχι λόγο έλλειψης χρόνου και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο θέλω να το αφιερώνω στο ΑΖ... Άνευ παρεξηγήσεως :) Απλά αν σου πω ναι φοβάμαι πως θα σε "κρεμάσω". Αν μπορώ να βοηθήσω γενικά, όπως κάνω τώρα πολύ ευχαρίστως να το κάνω γιατί πραγματικά μου αρέσει η ιδέα σου και θα είμαι ενεργός στο φόρουμ σου ως απλό μέλος, όσο μπορώ!

παιδια θα ηθελα να βαλω σε Link to aquazone υπαρχει κανενα προβλημα ??

ΠΜ με λινκ του παρόντος τόπικ και του της σελίδας σου σε έναν από τους ADMIN (ΤΑΝ ή Husky_Jim) :)

ΟΚ!!Ωραιος!!!

ελα να βλεπω κοσμο!!

www.cosmopet.webs.com

Κάντο Link

www.cosmopet.webs.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...