aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικα χαιρετω την παρεα του aquazone!!θα ηθελα να με βοηθησετε στην νεα μου ιδεα να φτιαξω μια ιστοσελιδα η οποια εχει ως κυριο θεμα τα κατοικιδια ζωα.Εκει ολοι θα μπορουμε να μιλαμε για την μεγαλη μας αγαπη στο forum της ιστοσελιδας μας,θα μπορουμε να βαζουμε αγγελιες για τα ζωα οπως χαριζονται η πωλουνται θα εχουμε photos και video θα κανουμε πολυ συχνα διαγωνισμους θα εχουμε συμβουλες απο εκπαιδευτες και γενικα θεματα τα οποια αφορουν τους μικρους μας φιλους μολις εχτες αρχισα την ιστοσελιδα ειναι ακομη στο αρχικο σταδιο θα ηθελα αν μπορειτε να συμβαλλετε στην προσπαθεια μου το site ειναι www.cosmopet.webs.com θα χρειαστω moderators ...Το μονο που θελω τωρα απο εσας να μπειτε και να γινετε μελη και οπως παει... Σας ευχαριστω πολυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Μ'αρέσει η ιδέα σου Είμαι μέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Σας περιμενω να πειτε λογια για τον εαυτο σας στο forum νεα μελη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Τα greeklish δεν μπόρεσες να τα αποφύγεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 θα τα φτιαξω ολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Mπραβο φιλε!!! Πολυ καλο σε βρισκω Γινομαι μελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 9 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 έγινα μέλος και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 έγινα μέλος και εγώ. Εσύ κι ο Νικοπολίδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Kαι εγω μεσα... Τα κεφαλαια στην αρχη Σκανε καπως... Προσπαθησε να ειναι ολη η σελιδα με Μικρους ελληνικους Χαρακτηρες και τονισμο..Δειχνει μεγαλυτερη σοβαροτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ψαχνω υπευθυνα ατομα για moderators!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ψαχνω υπευθυνα ατομα για moderators!!! Νομίζω πως με τον καιρό θα δεις ποιοι είναι οι καταλληλότεροι γι'αυτή τη δουλειά. Αν το πας έτσι πιθανόν να βρεθούν πολλοί "υπεύθυνοι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 το ξερω απλα χρειαζομαι βοηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 9 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνώ με τον stormtrooper.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #15 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ναι παιδια εχετε απολυτο δικιο απλα θελω βοηθεια ας εβρισκα 1-2 ατομα και βλεπαμε ομως...για να με βοηθησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 9 Δεκεμβρίου 2009 #16 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 (edited) ρώτα τα μέλη απο το site ποιοί θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν...γνώμη μου πάντα ώστε να βοηθηθείς όσο ποιο γρήγορα γίνετε. Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2009 - Shadow_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #17 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ναι παιδια εχετε απολυτο δικιο απλα θελω βοηθεια ας εβρισκα 1-2 ατομα και βλεπαμε ομως...για να με βοηθησουν... Τότε μάλλον πρέπει να ορίσεις στο τι είδους βοήθεια θες ώστε να ανταποκριθούν και οι κατάλληλοι άνθρωποι! πχ θες γνώσεις προγραμματισμού, γνώσεις πάνω στα ζώα, βοήθεια στο στήσιμο του φόρουμ? Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς προσπαθώ... Όχι να πάρω θέση mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #18 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 αρχικα στο στησιμο του forum ..Νικο εσυ θες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #19 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 παιδια θα ηθελα να βαλω σε Link to aquazone υπαρχει κανενα προβλημα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #20 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 αρχικα στο στησιμο του forum ..Νικο εσυ θες?? Αν απευθύνεσαι σε μένα, τότε η απάντηση είναι όχι λόγο έλλειψης χρόνου και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο θέλω να το αφιερώνω στο ΑΖ... Άνευ παρεξηγήσεως Απλά αν σου πω ναι φοβάμαι πως θα σε "κρεμάσω". Αν μπορώ να βοηθήσω γενικά, όπως κάνω τώρα πολύ ευχαρίστως να το κάνω γιατί πραγματικά μου αρέσει η ιδέα σου και θα είμαι ενεργός στο φόρουμ σου ως απλό μέλος, όσο μπορώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2009 #21 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 παιδια θα ηθελα να βαλω σε Link to aquazone υπαρχει κανενα προβλημα ?? ΠΜ με λινκ του παρόντος τόπικ και του της σελίδας σου σε έναν από τους ADMIN (ΤΑΝ ή Husky_Jim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #22 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ΟΚ!!Ωραιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 10 Δεκεμβρίου 2009 Author #23 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 ελα να βλεπω κοσμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 10 Δεκεμβρίου 2009 Author #24 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 www.cosmopet.webs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Δεκεμβρίου 2009 #25 Share 10 Δεκεμβρίου 2009 Κάντο Link www.cosmopet.webs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος