Jump to content

προβλιμα με ακαθαρσιες :d

BackouliS

Recommended Posts

Θελω για ακομα μια φορα τιν βοιθια σας.

στο 1 μου ενιδριο εχω γκαππη νεον πλεκο και μολλυ...το θεμα ειναι οτι ιδιετερα ο πλεκο κανει μεγαλες ακαθαρσιες σε σχεση με τα ιπολιπα ψαρακια και εχει γεμισει ολοσ ο πατος με αυτα.

με αποτελεσμα ο κατασπροσ πατος μου απο ασπρος να γινει αποχετευση.

πωσ μπορω να τα καθαρισω...ι σκουπα βυθου δεν ποιανει...περνει και χαλικι μαζι...ειναι πολυ ψιλο σαν αχνη...

ευχαριστο εκ τον προτερων...

Δένεις ένα ξυλάκι πάνω στη σκούπα, ανακατεύεις λίγο να ανέβουν τα πρόβατα και μόλις κάτσει η άμμος τα ρουφάς, τα πρόβατα αντιστοιχούν στα κουράδια κατά Κρητική νομίζω διάλεκτο. :)

σε ευχαριστω για τιν απαντιση αλλα ειναι τοσο μεγαλα προβατα που δεν ανακατεβοντε...πιστεψε με...ι αμμος ειναι πιο ελαφρια απο αυτα..αμα ανακατεψω τιν αμμο ειναι σαν να χιονιζει :) argei poly na katsei pali kato.

Έγινε επεξεργασία - BackouliS

Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις ένα ή δύο μικρούς κυκλοφορητές χαμηλά στο ενυδρείο σε νεκρά ή γενικά κατάλληλα σημεάι όπου τείνουν να συσσωρεύονται οι ακαθαρσίες ώστε να δημιουργείται σχετικό ρεύμα χαμηλά και οι ακαθαρσίες να παρασύρονται προς την πλευρά του φίλτρου και να απορροφούνται από αυτό.

σας ευχαριστω.vicious μηπωσ ειμαστε αδερφια?:)

αυτο με τιν αποχι τοκανα αλλα δν εχει αρκετα μικρο ματι ασε που το χαλικι εχει και μεγαλιτερουσ κοκουσ και δν βνενουν..εβγαλα αρκετα ομωσ χαχα

οσο για τον κικλοφοριτη....πριν πεντε λεπτα τοκανα με το χερι...εκει που μαζεφτικαν λεω να βαλω μια σπιλια και να το κανω τουαλετα και θα τα μαθω να πιγενουν εκει μονο :thumbup:

οι κικλοφοριτεσ θα κανουν κιματα στο χαλικι οπωσ εγινε με το χερι μου...ι λυση ειναι μια...τσιμπιδακι για τα φριδια...θα με κινιγαει ι μανα μου :band:

ταβαλα σε μια μερια και στιν αλλαγι θα τα σουρονω...θα σουρονω προβατα.:thaman:ευχαριστω για τις απαντισεισ..

Έγινε επεξεργασία - BackouliS

Εναλλακτικά δίνεις τον pleco αφού χρειάζεται και πολλά λίτρα και είναι λίγο γουρουνάκι, και ησυχάζεις!

μπα ο πλεκο ειναι περιπου 7-9 εκατοστα περιπου 2 γκαπη απλα τα κανει σινεχεια...και ειναι μεγαλα σε σχεση με τον γκαπη τεσπα θα κανω ιπομονι να δουλεψω με κικλοφοριτεσ και θα τα μαζεβω με αποχη...σας ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...