SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Κυριες/οι .....γεια Σήμερα το πρωι γεμισα το DIY ενυδρείο μου και.....τρελάθηκα ! Η παραμορφωση είναι τεράστια (με το νερο)......... το ενυδρειο φαίνεται σαν να ειναι 20εκ. (ειναι 50) ! κι αυτο κοιτώντας κατα μετωπο (υπο γωνια ειναι σαν 10εκ) ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες φίλε μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς αυτό που λες,σήκωσε καλύτερα φώτο του ενδρείου να δούμε τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες φίλε μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς αυτό που λες,σήκωσε καλύτερα φώτο του ενδρείου να δούμε τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Οι φωτο ειναι τεραστιες,,,,,,,πως ανεβάζουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 9 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 ...τι παχος τζαμιου εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Τα τζαμια είναι 10μμ και οι διαστάσεις 150*50*60 στην ακμη της αριστερής πισω γωνιας φαίνεται το τι εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 στη δευτερη φωτο το υψος +φαρδος (στην πραγματικότητα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 = * Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Το ενυδρειο φαίνεται μισό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 9 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 (edited) είναι φυσιολογικό το φαινόμενο να "φαίνεται" μικρότερο το ενυδρείο όταν είναι γεμάτο νερό... έχει να κάνει με την διάθλαση του φωτός στο νερό...βασικά την διαδρομή από το νερό προς τον αέρα και τελικά προς το μάτι... δεν το έχεις παρατηρήσει πουθενά το φαινόμενο? Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2009 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνω για τη διαθλαση.......αλλά τόσο !!!!! Δεν τοχω ξαναδει....τι να πω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 9 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Γεια Mήπως φταίει η μπλέ αφίσα;;; Πάντως δεν μου φαινεται μικρό.Ίσως αν του βάλεις decor να φανεί το μέγεθος. Εξάλλου όλα τα ενυδρεία "μικραίνουν" οπτικα καθώς τα γεμίζουν.Μην σε αγχώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Τρέχω να δω αλλα ενυδρεια .... φοβαμαι ομως πως "επεσα" σε ....παραξενο τζαμι Ευχαριστω για τισ απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 9 Δεκεμβρίου 2009 #15 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 γνωμη μου οταν βαλεις τα υπολοιπα μεσα (ξυλα,πετρες,φυτα...) θα δειξει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος