Andreas kika 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Εχει καταφερει να βγαλει γεννα απο αυτα τα ομορφα ψαρακια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 8 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Ναι!!! Φώτο από φίλο που τα έχει καταφέρει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Ναι!!! Φώτο από φίλο που τα έχει καταφέρει!!! Ο φιλος αυτος δεν γραφει στο aquazone?Να μας πει κ μας μερικες συμβουλες?Εχω ενα ζευγαρι κ ειναι η τριτη φορα που εχουν αυγα κ τα εχει 7 ημερες τωρα στο στομα του ο τσακαλος μου...απλ θελω κανενα hint/tip περι του θεματος για να αρχισω κ εγω να μοιραζω ψαρακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Bγηκαν τα πρωτα 2...κ ερχονται κ τα αλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Μανοληδες?η Χριστιανες?θα τα ονομασεις! μπραβο,να σου ζησουν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 25 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Να σου ζήσουν Αντρέα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Δεκεμβρίου 2009 Author #8 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 Μανοληδες?η Χριστιανες?θα τα ονομασεις! μπραβο,να σου ζησουν!!!! Δυστηχως δεν μπορω να καταλαβω το φυλλο τους ακομα οποτε μαλλον δεν θα τα ονομασω παντως η πρωτη παρτιδα ειναι για εσας οποτε οποιος θελει μου λεει κ σε 2 εβδομαδες οπου θα εχουν μεγαλωσει κ αισθητα κ θα μπορουν να φανε κατεψηγμενη τροφη τοτε θα σας τα δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 26 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 Βγάλε τους γονείς από μέσα γιατί θα τα φάνε,σε αυτό το στάδιο τάιζε artemia ζωντανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 παντως η πρωτη παρτιδα ειναι για εσας οποτε οποιος θελει μου λεει κ σε 2 εβδομαδες οπου θα εχουν μεγαλωσει κ αισθητα κ θα μπορουν να φανε κατεψηγμενη τροφη τοτε θα σας τα δωσω. εγω θα ηθελα να δοκιμασω μαζι τους....παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 26 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 Αντρέα να τα χαίρεσαι φίλε μου.Άσε την κατεψυγμένη τώρα που είναι μωρά και δώσε αρτέμια νεογέννητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 26 Δεκεμβρίου 2009 Author #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Παμε παιδια!!!!Ειναι δεκα τωρα κ μετραμε!!!!Ο αρσενικος εχει ακομα μωρα στο στομα του οποτε δεν βγαινει δυστηχως κ εγω αναγκαστηκα ξενυχταω πανω απο το ενυδρειο ευτυχως ομως υπαρχει κ ο αχινος/μουφα μεσα κ πηγαινουν συνεχεια εκει οποτε δεν πιστευω να εχουν προβλημα απο τον μπαμπα τους,αν κ νομιζω οτι ειναι καλος μπαμπας...Αρτεμια παραγονται συνεχεια κ τα ψαρακια τρωνε καθε μερα 2 φορες το ελαχιστο δυστηχως δεν μπορω να ξεκηνησω να τα δινω απο τωρα ΕΚΤΟΣ εαν καποιος εχει αρτεμια κ οποτε μπορω να του τα δωσω να τα μεγαλωσει αυτος στο δικο του refugium.Nεες φοτο απο σημερα το πρωι...κλαζ σε εχω στα υποψη μου δεν σε ξεχναω φιλε μου.Κ μια φοτο απο μενα λιγο πριν ταισω την αρτεμια μετα απο ενα ακομα ξενυχτι πανω απο το ενυδρειο....Τις φοτο τις τραβηξε ο bro κ αυτη με εμενα μεσα ηταν τυχαια δοκιμαστικη. Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2009 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 27 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Ανδρεα να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 27 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Να τα χαίρεσαι μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #15 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαρηστω ολους τα ψαρακια ειναι περιπου 20 τελικα κ ξεκινησαν να δεχονται κ κατεψυγμενους κυκλωπες...Πειτε απο τωρα ποιος θελει γιατι εγω θα κρατησω μονο 5 για μενα να τα μεγαλωσω κ μετα μαλλον να τα δωσω κ αυτα καποια στιγμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 27 Δεκεμβρίου 2009 #16 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο μεγαλωμα τους .Βαλε και εμενα στην στην σειρα για την αποκτηση δυο μικρων και παλι μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #17 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο μεγαλωμα τους .Βαλε και εμενα στην στην σειρα για την αποκτηση δυο μικρων και παλι μπραβο σου 2???Μονο?πως θα κανεις ζευγαρι???θα τα δωσω ανα 3 για να υπαρχει κ η πιθανοτητα να βγει ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #18 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Μονο που τα ενυδρεια των φιλων που ζητανε ψαρακια κ δεν τα ξερω θα ηθελα τουλαχιστων να τα δω κ να ξερω οτι εχουν sump οπου δεν θα υπαρχει κινδυνος να τα ρουφιξει καποια αντλια η να τα φαει κατι...Ελπιζω να σας ειναι ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 27 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Μονο που τα ενυδρεια των φιλων που ζητανε ψαρακια κ δεν τα ξερω θα ηθελα τουλαχιστων να τα δω κ να ξερω οτι εχουν sump οπου δεν θα υπαρχει κινδυνος να τα ρουφιξει καποια αντλια η να τα φαει κατι...Ελπιζω να σας ειναι ευκολο. Noμιζω οτι για καποιους μπορει να ειναι δυσκολο να βγαλουν φωτο οπως εμενα αλλα πιστευω οτι οσοι σου ζητουν τα μικρα ειναι υπευθυνα ατομα και ολοι εχουν στοχο να τα κρατησουν και δεν θελουν να τα ψοφησουν Μαλλον ολοι θελουμε να εχουμε το αποτελεσμα το δικο σου και μακαρι να τα καταφερω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Δεκεμβρίου 2009 #20 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Μονο που τα ενυδρεια των φιλων που ζητανε ψαρακια κ δεν τα ξερω θα ηθελα τουλαχιστων να τα δω κ να ξερω οτι εχουν sump οπου δεν θα υπαρχει κινδυνος να τα ρουφιξει καποια αντλια η να τα φαει κατι...Ελπιζω να σας ειναι ευκολο. ελα για καφεδακι οποτε θελεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Δεκεμβρίου 2009 #21 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Bangai delivery boy !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #22 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 ελα για καφεδακι οποτε θελεις.... Ρε κλαζ...το δικο σου το ρεεφ το ξερω.Δεν ηθελα να σε προσβαλλω φιλε μου space κ ουτως η αλλος οταν θα στα δωσω θα σε γνωρισω κιολας οποτε σιγουρα θα μου πεις για το ενυδρειο σου αλλα ειμαι πολυ δεμενος με αυτα τα μικρα ψαρακια ελπιζω να με κατανοεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #23 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Bangai delivery boy !!! Χαχαχαχα...Εσυ ξερω πως θελεις σιγουρα μια 3αδα βαζω το χερι μου στη φωτια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Δεκεμβρίου 2009 #24 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ !!!! πως σου πέρασε κάτι τέτοιο απ το μυαλό.... .....που έχω ετοιμάσει και αχινό/μαϊμού....που έχω καθαρίσει το refugium..... που έχω έτοιμα Artemia..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #25 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ !!!! πως σου πέρασε κάτι τέτοιο απ το μυαλό.... .....που έχω ετοιμάσει και αχινό/μαϊμού....που έχω καθαρίσει το refugium..... που έχω έτοιμα Artemia..... Xαχαχαχαχαχαχαχα....ετσι ετσι...θα στα φερω αυριο το απογευματακι να με κερασεις κ καφεδακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος