pkliatsos 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω, για τον ελενχο των παραμετρων του νερου ποια test ειναι καλυτερα? εκεινα της sera ή της jbl. Εδω και 2 χρόνια χρησιμοποιο sera αλλα ειδα το set της jbl εχτες και μου φανικε λιγο πιο επαγγελματικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 επαγκελματικό δεν είναι σίγουρα. Εγω αυτό χρησιμοποιώ! Μου αρέσει και είναι καλύτερο απο της Σερα, αλλα υπάρχουν καλύτερα! ΑΡΙ, Salifet... εαν μπορείς οικονομικά προτημησε τα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkliatsos 12 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 επαγκελματικό δεν είναι σίγουρα. Εγω αυτό χρησιμοποιώ! Μου αρέσει και είναι καλύτερο απο της Σερα, αλλα υπάρχουν καλύτερα! ΑΡΙ, Salifet... εαν μπορείς οικονομικά προτημησε τα! τα tests της api μου ειπανε οτι ειναι τα καλυτερα αλλα δεν βρηκα ουτε ενα καταστημα που να τα εχει στην κυπρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 12 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 κυπρο; να το ξεχασεις... Εαν θελεις μπορω να σου αγωράσω απο Ελλαδα τωρα που θα παω και να στα δωσω μεση με τελη του 1/2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος